Open Bedrijven Route Deurne 2019

Open Bedrijven Route Deurne 2019

Een dag vol verrassingen
Hoe ziet dat bedrijf waar je dagelijks langs komt er vanbinnen uit? Waarvoor rijdt de buurman elke ochtend zijn oprit af? Wat gebeurt er eigenlijk bij het bedrijf waar je altijd veel mensen over hoort praten? De Open Bedrijven Route is een unieke kans om te ontdekken hoe bepaalde producten gemaakt worden. Ervaar de bezieling waarmee vakmensen te werk gaan, verwonder je over speciale machines en laat je onderdompelen in leuke activiteiten, leerzame rondleidingen en inspirerende demonstraties. Eén ding is zeker: de Open Bedrijven Route zit vol verrassingen!

Oriënteren op opleidings- en beroepsmogelijkheden
De dag is niet alleen ontzettend leuk voor volwassenen; ook is het een perfecte kans voor kinderen, jongeren en werkzoekenden om zich te oriënteren op opleidings- en beroepsmogelijkheden.

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal hebben, kunnen en doen? Zoek je nog een leerzame stageplek? Altijd al benieuwd wat wij allemaal voor onze klanten doen of interesse om onze nieuwe ambitieuze collega te worden?

Kom dan op zondag 24 februari tussen 11:00 en 16:00 onze vestiging in Deurne bekijken. Proef de sfeer en praat met onze medewerkers.

Jong en oud zijn van harte welkom om te zien wat er binnen de muren van het Deurnese bedrijfsleven gebeurd. Wij nodigen zakelijke relaties, kennissen, buurtbewoners, werkzoekenden, scholieren, studenten en alle andere geïnteresseerden deze dag uit om ons een bezoekje te brengen.

Ons Facebook evenement »

Zondag 24 februari 2019

11:00-16:00

Dubloen 13 te Deurne

Share this post