NIEUW

OCCASION

VERHUUR

Bij WIVO kun je terecht voor de beste kwaliteit loaders. Wij hebben alle Avant Loaders in ons assortiment zodat jij de juiste keuze kunt maken. Bij onze vestiging in Grashoek kun je terecht voor de aanschaf van een Avant Loader, zowel nieuw als occasion en inclusief aanbouwwerktuigen. Bij onze vestiging in Deurne kun je terecht voor het huren van verschillende Avant Loaders inclusief aanbouwwerktuigen! 

Avant

AVANT – een mix van een compacte, lichte machine en een robuuste kracht – laat op overtuigende wijze zien hoe machines veilig kunnen zijn, zonder daarbij de karaktereigenschappen en de waarden uit het oog te verliezen.

Veilig

Dankzij de combinatie van een hydraulisch tractie-controle systeem met permanente 4-wiel aandrijving en het vaste knikpunt, maakt het rijden op moeilijke ondergronden veel veiliger. Het niet pendelend knikpunt is het belangrijkste veiligheidskenmerk voor knikladers. Dankzij het achterstel dat fungeert als een volwaardig tegengewicht, zowel in rechte als in geknikte stand. Zo kan een AVANT kniklader zijn volledig laadvermogen benutten. Daarnaast is AVANT ook uitgerust met een standaard ROPS (Roll Over Protection System) veiligheidsframe met FOPS (Falling Object Protective Structure) dak.

Ideale bestuurderspositie

De bestuurder zit op het voorste gedeelte van de machine, zo dicht mogelijk bij het gereedschap. Zo heeft de bestuurder een ongehinderd zicht op het gereedschap in werking. Dit garandeert een uitstekende werkefficiëntie, nauwkeurigheid en veiligheid.

Uniek laadarm ontwerp

De telescopische laadarm is een essentieel onderdeel van de stabiliteit van de machine. Uitgestrekt geeft hij extra hefhoogte en bereik. Volledig ingetrokken, met de last dicht bij de machine, maximaliseert hij de stabiliteit tijdens het transporteren van een last. De self-levelling optie maakt het hanteren van lasten gemakkelijker en nauwkeuriger. Met self-levelling wordt de last constant in dezelfde hoek gehouden.

Avant Loader kopen

Een Avant Loader heb je in verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedere situatie wel een geschikte loader te vinden. Bij onze vestiging in Grashoek kun je terecht voor de aanschaf van een Avant Loader. Hier hebben wij hebben zowel nieuwe als gebruikte loaders in het assortiment. 

Avant Loaders nieuw

Avant Loader 220

Avant Loader 220

Avant Loader 225

Avant Loader 225

Avant Loader 423

Avant Loader 423

Avant Loader 523

Avant Loader 523

Avant Loader 523

Avant Loader 528

Avant Loader 530

Avant Loader 530

Avant Loader 630

Avant Loader 630

Avant Loader 635

Avant Loader 635

Avant Loader 640

Avant Loader 640

Avant Loader 735

Avant Loader 735

Avant Loader 755i

Avant Loader 755i

Avant Loader 760i

Avant Loader 760i

Avant Loader 860i

Avant Loader 860i

Avant Loader R28

Avant Loader R28

Avant Loader R35

Avant Loader R35

Avant Loader e5

Avant Loader e5

Avant Loader e6

Avant Loader e6

Avant Shovel 423 tdl DEMO! – Occasion

Avant 423tdl – Occasion

Avant 523tdl – Occasion

Avant Loaders occasion

Avant Loader huren

Heb jij maar tijdelijk een loader nodig, dan is het huren van een Avant Loader een prima oplossing. Bij onze vestiging in Deurne & Grashoek hebben we verschillende loaders voor verhuur, ideaal om even snel die klus te klaren in de tuin. Tevens huur je hier gemakkelijk het gewenste aanbouwwerktuig bij. De kosten voor de huur van een grondbak, palletvorken of een volumebak zijn zelfs gratis bij de huur van een Avant shovel!

Op dit moment hebben wij geen Avant Loaders om te huren.

Avant grondbak

Avant volumebak

Avant palletvorken

Avant bezem

Avant onkruidborstel

avant pelikaanbak

Avant pelikaanbak

Avant sneeuwschuif

Avant nivelleerrek

Avant stronkenfrees

Avant overtopfrees

avant haagschaar

Avant haagschaar

avant klepelmaaier

Avant klepelmaaier

Avant gazonbeluchter

Avant multifunctionele rotator

Avant multifunctionele rotator

Avant boor

Avant boor 200mm

Avant boor

Avant boor 300mm

Avant kegelsplijter

Avant kegelsplijter

Avant betonmolen

Avant betonmolen

Avant carousselborstel

Avant carousselborstel

Avant kabel- en slangenhaspel

Avant kabel- en slangenhaspel

Avant sorteerzeef

Avant sorteerzeef

Avant hoekadapter

Avant hoekadapter 90º

200+ Avant aanbouwwerktuigen

De mogelijkheden tot aanbouwwerktuigen zijn eindeloos bij Avant, zij hebben namelijk meer dan 200 aanbouwwerktuigen in het assortiment. Zo heb je keuze uit standaard aanbouwwerktuigen, graafwerken, bouw, terreinonderhoud, landbouw, terreinbeheer, terreinaanleg en bosbouw.

Avant heeft zo’n 13 verschillende loaders, met veel verschillende opties en meer dan 200+ toebehoren.  Heb je interesse in een loader? Neem dan contact op met onze vestiging in Grashoek via de contactgegevens hieronder. We zullen dan samen kijken naar wat jouw wensen en behoeften zijn om vervolgens deskundig advies te geven over de beste mogelijkheden in jouw situatie. Voor het huren van een loader bekijk je deze pagina!

Personeel Wivo Grashoek

WIVO Grashoek

(077) 308 2540
info@wivograshoek.nl
Helenaveenseweg 13, Grashoek

Contactpersoon

Freek Honings
06-51713156

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?