Aanleg en onderhoud van beregening!

AANLEG

DOE HET ZELF

ONDERHOUD

Het is belangrijk dat de tuin op het juiste moment en op de juiste plaats de juiste hoeveelheid water krijgt. Bij WIVO kunnen we hiervoor zorgen! Wij zorgen ervoor dat de sproeiers zoveel mogelijk aan het zicht worden onttrokken, zodat jij optimaal van de tuin kunt genieten. Het is mogelijk dat wij de installatie volledig aanleggen, maar wanneer je zelf groene vingers hebt is het ook mogelijk om een ‘doe het zelf’ pakket af te nemen. 

Beregeningssystemen

Er zijn meerdere systemen voor het aanleggen van een automatische beregening en er zijn verschillende soorten sproeiers en druppelslangen. Wanneer je het gazon wil besproeien zijn pop-up sproeiers de beste uitkomst. Door de waterdruk komen de sproeikoppen omhoog, als er geen waterdruk is liggen de sproeiers in het gazon. Zo kun je er eenvoudig overheen maaien. De afstand en de hoeveelheid water kun je gemakkelijk zelf afstellen.

Druppelslangen bieden een goede uitkomst bij het beregenen van de kanten. Deze slangen worden zigzaggend tussen de planten gelegd en bevochtigen de planten door middel van de kleine gaatjes die in de slang zitten.

Aanleg beregening

Het is mogelijk om een beregeningsinstallatie compleet aan te laten leggen. Onze professionals gaan voor jou aan de slag. Zo heb jij geen omkijken naar de installatie en weet je zeker dat alles op de juiste manier is geïnstalleerd!

Doe het zelf beregening

Wanneer je zelf handig bent en groene vingers hebt is het mogelijk om een doe het zelf pakket voor beregening te kopen. Samen kijken we naar jouw situatie, zodat we het juiste pakket kunnen samenstellen. Vervolgens leveren wij het pakket aan huis!

Onderhoud beregeningssysteem

Onderhoud aan een beregeningsinstallatie is van groot belang om de levensduur te verlengen en de kwaliteit van de (automatische) beregeningsinstallatie te waarborgen. Wij nemen deze zorg bij je uit handen door zowel in het voorjaar als in het najaar het systeem klaar te maken voor het komende seizoen.

Lees meer over (tuin)beregening:

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?