Onze specialisten komen vrijblijvend bij jou thuis

Beregening

Jouw beregening in 4 stappen!

1. Situatie en ontwerp

We beginnen met een vrijblijvend bezoek van onze specialist bij jou op locatie. We nemen de tijd om alles in kaart te brengen zodat we voor iedere situatie een goed bergeningsplan op maat kunnen maken.

2. Beregeningsplan

Na het inventariseren van jouw terrein, gaan we aan de slag met het opstellen van een beregeningsplan. Het resultaat is een maatwerkplan dat zorgt voor een efficiënte en effectieve beregening.

3. Aanleg beregening

Ons ervaren team staat klaar om de beregeningsinstallatie vakkundig aan te leggen. Heb je groene vingers en wil je graag zelf aan de slag? Dan leveren wij het complete materiaalpakket met beregeningsplan aan huis. 

4. Nazorg en service

Wij bieden uitgebreide nazorg en service om ervoor te zorgen dat jouw beregeningssysteem optimaal blijft presteren. Van periodiek onderhoud in het voor- en najaar tot volledige ontzorging voor bijvoorbeeld ontijzeringsinstallaties. Wij staan altijd voor je klaar.

Beregeningsadvies op maat

Weet je niet waar te beginnen? Wij leveren beregeningsadvies op maat en zorgen daarmee dat jouw terrein precies de juiste hoeveelheid water krijgt, op het juiste moment en op de meest efficiënte manier. Wij hebben de expertise in huis om kleine tuinen of zelfs grote bedrijfsterreinen te voorzien van een passend beregeningssysteem. 

Wateraanvoer van de beregening

Eén van de eerste aspecten waar we naar kijken bij het ontwerpen van jouw beregeningssysteem is de wateraanvoer. Je kunt hierbij gebruikmaken van grondwater, leidingwater, regenwater of een combinatie hiervan. Wij helpen je bij het kiezen van de juiste bron en het opzetten van een efficiënt systeem voor de aanvoer van water naar jouw beregeningsinstallatie. 

Soorten beregeningsmogelijkheden

Er bestaan verschillende beregeningsmogelijkheden, elk met hun eigen voor- en nadelen. Van traditionele sproeisystemen tot een druppelsysteem en alles daartussenin, wij helpen je bij het kiezen van de juiste oplossing die past bij jouw specifieke behoeften en terrein. 

Automatisering van beregening

Wil je jouw beregeningssysteem zo efficiënt mogelijk maken en tegelijkertijd tijd en moeite besparen? Dan is automatisering de oplossing! Met geavanceerde technologieën zoals vochtsensoren, tijdschema’s en zelfs apps kunnen we jouw beregeningssysteem automatiseren, zodat het precies op het juiste moment en met de juiste hoeveelheid water geeft.

Onze projecten

Bij WIVO hebben we met trots aan diverse projecten gewerkt om tuinen te voorzien van slimme en efficiënte robotmaaiers. Wij hebben ons beziggehouden met uiteenlopende projecten, variërend van bescheiden tuinen tot uitgestrekte landgoederen en voetbalvelden. Onze expertise in robotmaaierinstallaties heeft geleid tot tevreden klanten en prachtige resultaten. Bekijk hieronder enkele van onze recente projecten.

Please select listing to show.

Vragen over een tuinberegening?

Neem contact op met onze specialist Teddo
Of plan vrijblijvend een:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een geautomatiseerd beregeningssysteem?

Een geautomatiseerd beregeningssysteem biedt gemak en efficiëntie. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over handmatig water geven, want het systeem regelt alles automatisch op basis van ingestelde schema’s of sensoren. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt ook voor een gelijkmatige en consistente watergift, wat resulteert in gezondere planten en een groener gazon.

Het bepalen van het juiste beregeningssysteem hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van je terrein, het type planten dat je hebt, en je specifieke irrigatiebehoeften. Ons team van experts kan een grondige analyse uitvoeren van jouw terrein en advies op maat bieden, zodat je het meest geschikte systeem kunt kiezen dat perfect past bij jouw situatie en wensen.

Absoluut! Onze beregeningssystemen zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel kleine als grote tuinen te voldoen. Of je nu een bescheiden stadstuin hebt of een uitgestrekt landgoed, wij hebben de expertise en producten om een beregeningssysteem te leveren dat perfect is afgestemd op de grootte en indeling van jouw tuin.

Het onderhoud van een beregeningssysteem is minimaal maar essentieel voor optimale prestaties op lange termijn. Regelmatig onderhoud omvat het controleren en reinigen van sproeiers, het controleren van leidingen op lekkages, het afstellen van timers en sensoren, en het winterklaar maken van het systeem. Voor een zorgeloze ervaring bieden wij ook servicepakketten aan voor periodiek onderhoud door onze experts.

Ja, het is mogelijk om een bestaande tuin aan te passen voor een beregeningssysteem. Ons team kan een professionele evaluatie uitvoeren van jouw tuin en de nodige aanpassingen aanbrengen, zoals het installeren van ondergrondse leidingen, sproeiers en sensoren.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?