Onderhoud beregeningsinstallatie

Beregenings- en ontijzeringsinstallaties hebben onderhoud nodig. Zo is het heel belangrijk om de installaties voor de vorstperiode winterklaar te maken. Dit bestaat met name uit het afblazen / aflaten van de installatie. WIVO kan jou hier in ontzorgen. Wij zorgen dat de installatie winterklaar wordt gemaakt en nemen hiervoor de volledige verantwoordelijkheid. Ook het opstarten kunnen wij op ons nemen. Wij zetten hierbij de installatie in het voorjaar weer startklaar en controleren de volledige installatie, zodat deze in het zomerseizoen z’n werk kan doen. Tevens kunnen we dan de gewenste seizoensbemesting meenemen.

Voorjaar

Wij kijken de kleppen, sproeiers, pomp (indien aanwezig) na om te zorgen dat de installatie klaar is om de hele zomer aan het werk te gaan.

Najaar

WIVO komt voor de vorstperiode de installatie afblazen. Hiermee voorkom je bevriezing en eventuele schade aan je installatie.

Volledige ontzorging

Heb je een ontijzeringsinstallatie? Wij voeren maandelijkse rondes uit om bij onze klanten het zout en zoutzuur tijdig aan de installatie toe te voegen. 

Onderhoudsmogelijkheden van jouw beregening

Voor het uitvoeren van het onderhoud werken wij met contracten of op regie basis. Door onze ruime klantenkring worden routes ingepland om de kosten zo laag mogelijk te houden zowel uit economisch als milieubesparend oogpunt.

De voordelen van een contract

Een beregeningsinstallatie is een technisch geheel waar zich altijd een storing kan voordoen. Ook dan kunt u terugvallen op onze service- en onderhoudsdienst. Kortgezegd staan service, professionele technische uitvoering, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid bij ons centraal.

Vragen over een tuinberegening?

Neem contact op met onze specialist Teddo
Of plan vrijblijvend een:

Onze projecten

Bij WIVO hebben we met trots aan diverse projecten gewerkt om tuinen te voorzien van slimme en efficiënte robotmaaiers. Wij hebben ons beziggehouden met uiteenlopende projecten, variërend van bescheiden tuinen tot uitgestrekte landgoederen en voetbalvelden. Onze expertise in robotmaaierinstallaties heeft geleid tot tevreden klanten en prachtige resultaten. Bekijk hieronder enkele van onze recente projecten.

Please select listing to show.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?