Beregening voor bedrijven

WIVO biedt op maat gemaakte beregeningsoplossingen voor bedrijven. Zoek jij naar oplossingen voor optimale beregening op een groot industrieel terrein, sportvelden of paardrijbakken? Bij ons krijg je advies op maat.
Ons gespecialiseerde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bedrijf. Ook kunnen wij met ons ervaren team de
volledige installatie op ons nemen.

Stofbestrijding

Stofbestrijding is essentieel voor terreinen zoals bouwplaatsen, crossbanen en landbouwgronden. Onze geavanceerde beregeningssystemen helpen bij het onderdrukken van stof en het verbeteren van de luchtkwaliteit, waardoor de veiligheid en het comfort op de werkplek worden vergroot.

Sportvelden

Of het nu gaat om voetbalvelden, tennisbanen of golfbanen, goed onderhouden sportvelden zijn cruciaal voor optimale prestaties en speelbaarheid. Onze op maat gemaakte beregeningssystemen zorgen voor een gelijkmatige en efficiënte waterverdeling over het hele veld, waardoor het gras gezond blijft en sporters kunnen genieten van optimale speelcondities.

Paardrijbakken

Een goed onderhouden paardrijbak is van groot belang voor zowel de ruiters als de paarden. Onze beregeningssystemen zijn ontworpen om te voorzien in de specifieke waterbehoeften van paardrijbakken, waarbij rekening wordt gehouden met factoren zoals bodemgesteldheid, drainage en gebruikspatronen.

Onze voordelen van een professionele beregening

Sportvelden langer in goede staat houden door betere vochtigheid

Door gebruik te maken van geavanceerde beregeningssystemen kunnen sportvelden langer in optimale conditie worden gehouden. Dankzij nauwkeurige vochtigheidsregeling wordt slijtage verminderd en wordt de levensduur van de velden verlengd. Dit zorgt niet alleen voor betere speelomstandigheden, maar ook voor kostenbesparingen op lange termijn. Of het nu gaat om voetbalvelden, tennisbanen of golfbanen, ons team staat klaar om maatwerkoplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elk sportveld.

Groene gebieden behouden en verbeteren

Het behoud en de verbetering van groene gebieden zoals tuinen, parken en bedrijfsterreinen is van groot belang voor een gezonde leefomgeving. Met professionele beregeningssystemen kunnen we ervoor zorgen dat deze gebieden altijd groen en aantrekkelijk blijven, zelfs tijdens droge periodes. Door gebruik te maken van slimme irrigatietechnieken en geautomatiseerde systemen kunnen we de groei en bloei van planten bevorderen en tegelijkertijd water besparen. Zo blijven groene gebieden niet alleen mooi, maar dragen ze ook bij aan een prettige leefomgeving voor iedereen.

Comfortabele werkomgeving voor klanten en medewerkers creëren

Een comfortabele en gastvrije werkomgeving is essentieel voor het welzijn en de productiviteit van zowel klanten als medewerkers. Met ons professionele beregeningssysteem kunnen we bedrijfsterreinen voorzien van groene en verzorgde buitenruimtes, wat zorgt voor een aangename sfeer en een positieve eerste indruk bij bezoekers. Door te investeren in een goed onderhouden en groen bedrijfsterrein laat je zien dat je waarde hecht aan duurzaamheid, esthetiek en het welzijn van je personeel.

Vragen over een tuinberegening?

Neem contact op met onze specialist Teddo
Of plan vrijblijvend een:

Onze projecten

Bij WIVO hebben we met trots aan diverse projecten gewerkt om tuinen te voorzien van slimme en efficiënte robotmaaiers. Wij hebben ons beziggehouden met uiteenlopende projecten, variërend van bescheiden tuinen tot uitgestrekte landgoederen en voetbalvelden. Onze expertise in robotmaaierinstallaties heeft geleid tot tevreden klanten en prachtige resultaten. Bekijk hieronder enkele van onze recente projecten.

Please select listing to show.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?