Beregening voor particulieren

WIVO is hét adres voor jou beregeningsinstallatie. Ben je handig en heb je groene vingers? Dan kunnen wij een beregeningsplan met materialenpakket maken, zodat jij jou eigen beregeningsinstallatie kunt maken. Wil je de beregeningsinstallatie liever volledig door ons laten maken? Dat kan natuurlijk ook!

Doe-het-zelf-pakket

Wij komen bij jou thuis langs voor advies op maat. Hierna maken wij vrijblijvend een beregeningsplan voor jouw tuin. Als er al een tuinplan/schets aanwezig is, is dat fijn, maar ook zonder kunnen wij een beregeningsplan maken. Zodra het plan klaar is, wordt deze bij WIVO besproken. Hier hebben we de installatie nagebootst om te laten zien hoe deze gemaakt wordt. Wij zorgen tot slot dat het complete pakket bij jou thuis wordt bezorgd. Heb je tijdens het installeren nog vragen? Wij helpen je graag verder in onze winkel of via WhatsApp, telefoon of mail. 

Door WIVO laten installeren

Wil je de beregeningsinstallatie niet zelf aansluiten, maar door ons laten maken? Dat kan uiteraard ook! Met onze ervaren monteurs is het maken van een complete beregeningsinstallatie gesneden koek. Zij zullen aan de hand van het door ons gemaakte beregeningsplan alles tot in de puntjes uitvoeren. Ook zullen we hierbij van tevoren op locatie komen kijken om advies op maat te kunnen geven.

De voordelen van een doe-het-zelfpakket

1. Beregeningsplan speciaal voor jouw tuin

Elk beregeningsplan die wij maken is op maat gemaakt. Iedere tuin heeft andere behoeftes en daar houden wij rekening mee.

2. Een compleet materialenpakket thuisbezorgd

Aan de hand van het plan stellen wij een materialenpakket samen. Dit pakket is precies wat jij nodig hebt om de beregeningsinstallatie zelf te kunnen maken. Deze pakketten bevatten vijf meter lange pvc-buizen en komen ze daarom graag bij jou thuis afleveren.

3. Altijd hulp in de buurt

Heb je tijdens het maken van de installatie vragen, dan is hulp altijd in de buurt. Je kunt ons appen, bellen of mailen. Zijn de vragen wat complexer? Dan helpen wij je graag verder in onze winkel.

4. Tijd en kostenbesparend

Door een beregeningsinstallatie aan te sluiten en alles in de nacht te beregenen, scheelt dat jou een hoop tijd en kosten!

De voordelen van een volledige montage door WIVO

1. Ervaren monteurs

Wij hebben ervaren monteurs die de beregeningsinstallatie met perfectie tot een mooi eindresultaat brengen.

2. Zelf geen werk

Wij maken zelf de volledige beregeningsinstallatie. Dit betekent dat je zelf niets voor hoeft te bereiden. WIVO neemt het complete werk op zich.

3. Garantie

Uiteraard geven wij 2 jaar garantie op het complete beregeningssysteem. Mocht er iets aan de hand zijn, dan zijn we binnen een aantal werkdagen op locatie om het probleem te verhelpen.

4. Volledig ingerichte bussen

Wij hebben bussen die speciaal zijn ingericht voor een beregeningsinstallatie. Dit betekent dat bij onverwachte werkzaamheden, wij altijd het juiste materiaal bij de hand hebben. Effectiviteit en efficiency staan bij ons hoog in het vaandel.

Vragen over een tuinberegening?

Neem contact op met onze specialist Teddo
Of plan vrijblijvend een:

Onze projecten

Bij WIVO hebben we met trots aan diverse projecten gewerkt om tuinen te voorzien van slimme en efficiënte robotmaaiers. Wij hebben ons beziggehouden met uiteenlopende projecten, variërend van bescheiden tuinen tot uitgestrekte landgoederen en voetbalvelden. Onze expertise in robotmaaierinstallaties heeft geleid tot tevreden klanten en prachtige resultaten. Bekijk hieronder enkele van onze recente projecten.

Please select listing to show.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?