Aanleg en onderhoud robotmaaier!

Robotmaaier

Dag en nacht, ongeacht de werkzaamheden, een robotmaaier gaat altijd door met het werk. Daardoor kunt u zich richten op belangrijke en leuke dingen en kunt u genieten van een prachtig, perfect gemaaid gazon. Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij je bij WIVO kunnen bieden!


Grote wielen, een slim ontworpen chassis en een optimale balans zorgen voor een perfect resultaat, zelfs op oneffen gazons. U merkt nauwelijks iets terwijl de maaier door u tuin rolt en het gazon snel, stil en efficiënt maait. De gebieden die de maaier wel en niet moet maaien, geeft u aan met een begrenzingsdraad die om uw gewenste maaigebied gelegd wordt. Door in een schijnbaar willekeurig patroon te maaien, ziet uw gazon er perfect uit. Wanneer de maaier een voorwerp tegenkomt, gaat hij achteruit, draait en kiest een andere richting. Met de effectieve LED-verlichting kunt u de maaier ook in het donker zien werken. Ook heeft u volledige controle over uw robotmaaier dankzij de GPS-functie en de verbinding via uw mobiele telefoonnetwerk. Zo kunt u de maaier bijvoorbeeld starten en stoppen, waar u ook bent.

Er is een Husqvarna Automower® voor elk type gazon. Van kleinere, duidelijk afgebakende gazons tot uiterst complexe tuinen met steile hellingen en smalle doorgangen.

Automower® X-line

Met zijn strakke en premium X-Line-ontwerp en led-koplampen ziet uw maaier er net zo goed uit als uw gazon. Alle modellen zijn uitgerust met Automower® Connect, inclusief diefstal-opsporingsfunctie met GPS.

Automower® AWD

Husqvarna Automower® AWD levert perfecte prestaties, zelfs op de steilste hellingen. Hij beschikt over vierwielaandrijving en een uitstekende wendbaarheid en is daardoor geschikt voor hellingen tot 70%. Deze unieke robotmaaier levert superieure prestaties op ruw terrein en is voorzien van ultrasone botsingsdetectie voor een soepele werking rond natuurlijke obstakels. Dankzij de ultrastille motor valt de aanwezigheid van de maaier niet op, en met de Automower® Connect-app bedient u de maaier rechtstreeks via uw smartphone.

WIVO Deurne