Aanleg en onderhoud van beregening!

Beregening

Zorg ervoor dat uw tuin op het juiste moment, op de juiste plaats, de juiste hoeveelheid water krijgt. Bij WIVO kunnen wij daarvoor zorgen. Wij zorgen ervoor dat de sproeiers zoveel mogelijk uit het zicht worden onttrokken, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten. Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor de aanleg van uw beregening.


Dé specialist in beregeningsinstallaties

WIVO heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de reparatie van tuinberegeningsinstallaties. WIVO levert u maatwerk, geen tuin is immers hetzelfde.

Er wordt een professioneel sproeiplan ontwerpt, die compleet afgestemd wordt op het perceel en uw wensen. Dit kan zowel in nieuwe als in bestaande tuinen aangelegd worden. Dankzij een goed ontworpen beregeningsinstallatie kan er jarenlang genoten worden van uw tuin. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om sproeiers onder de grond te plaatsen die omhoog komen zodra u wil gaan sproeien en ze verdwijnen weer zodra u het sproeien stopt.

Wil u ook advies op maat? Met kwalitatief hoogwaardige producten wil WIVO u graag adviseren en begeleiden over de beste oplossing in uw situatie. Wij maken graag een afspraak met u voor het doorspreken van uw wensen en voor een inventarisatie bij u op locatie.

Zoek de verschillen, in welke tuin zou er goed nagedacht zijn over het beregeningsplan…?

Volautomatisch beregeningssysteem

Een volautomatische tuinberegeningsinstallatie zorgt voor gemak en comfort in uw tuin. De beregeningsautomaten zijn zeer gebruiksvriendelijk, zodat iedereen het systeem kan instellen.

Als we een volautomatisch beregening hebben aangesloten, kan daarvoor een beregeningsschema worden opgesteld. De hoeveelheid water die per keer wordt afgegeven dient afgestemd te worden op uw tuin. Hierbij wordt gekeken naar een aantal factoren, zoals schaduw, grondsoort en tuinplanten.

Beregening installatie
volautomatische beregening

Draadloos bedienen op afstand

Een beregeningsautomaat met WIFI module zorgt ervoor dat u volledige toegang heeft tot uw beregeningssysteem op uw smartphone/tablet, terwijl u op een andere locatie verblijft. 

U kunt met de app uw beregeningsautomaat koppelen aan de weersverwachtingen. De beregeningsautomaat past dan het beregeningsschema aan de hand van de weersverwachtingen aan. Zo zal het uw tuin niet onnodig beregenen. Ook kunt u vanuit de app eventuele problemen oplossen.

WIVO Deurne