WIVO kan je helpen met het zuiveren, vormgeven met fonteinen en belichten van jouw vijver. Daarnaast adviseren wij je graag bij het ontwerpen en het aanleggen van een watertuin. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!


Water zuiveren

Om water helder en vitaal te houden, is het gebruik van filtertechniek altijd noodzakelijk. WIVO levert hiervoor apparaten en complete systemen, voor zowel mechanische als biologische waterzuivering. Een gezuiverde vijver zorgt er daarnaast voor dat fonteinsystemen goed blijven functioneren. De systemen worden bij onze leverancier Auga op locatie gebouwd. Dat biedt de mogelijkheid om een techniekput af te stemmen op individuele wensen.

Water bewegen

De diversiteit in filtersystemen voor vijver en waterprojecten is erg groot. De overeenkomst tussen alle systemen is dat ze allemaal door een pomp gevoed worden. Door de diversiteit in filtersystemen is er een grote keuze in pompen. Voor het creëren van een fontein stemmen we de pomp af op jouw gewenste fonteinbeeld.

Water vormgeven

Compleet samengebouwde fonteinsets voor waterpartijen in vele varianten, optioneel met witte LED verlichting of Multi-Color RGB om het plezier van een fontein tot in de avonduren te verlengen. Er is keuze tussen drijvende en stationaire fonteinsets. Hierin zijn verschillende opties in fonteinkoppen en hoogtes.

Water vitaliseren

Stilstaand water kan een bron van overlast veroorzaken bij stijgende temperaturen. Naast vissterfte door zuurstofgebrek, valt ook te denken aan water dat gaat stinken, muggenplagen en algengroei door opwarmend water. Door circulatie in het water te brengen en het mixen van de waterlagen wordt de kwaliteit ervan aanzienlijk verbeterd, dit draagt bij tot bodemverbetering, hierdoor wordt eendenkroos in bedwang gehouden en zorgen ook de onderste waterlagen voor zuurstofverrijking.

Water belichten

De magie van licht versterkt het rustgevende karakter in water, in welke vorm dan ook. Een waterpartij verandert ’s avonds in een zwart gat in de tuin, als deze niet aangelicht wordt. Water en elektriciteit dienen zorgvuldig geïnstalleerd te worden en daarvoor dienen de juiste materialen gebruikt te worden, boven en onder water.

Water aanleggen

Details maken het verschil, met techniek die perfect op elkaar afgestemd is. Een watertuin aanleggen begint met een goede voorbereiding. Wat eenmaal in de grond is aangelegd, kan er niet zomaar meer uit. Een zorgvuldige keuze van de juiste leidingen, koppelingen en andere appendages is van groot belang. Ook elektriciteit dient altijd zorgvuldig aangelegd te worden. De combinatie van elektriciteit en water is een extra factor waarbij het belang veiligheid voorop staat.

WIVO

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?