Aanleg beregening

Bij WIVO ben je aan het juiste adres voor de aanleg van beregening. Het is mogelijk om een beregeningsinstallatie compleet aan te laten leggen, of door deze zelf aan te leggen. Onze professionals gaan voor jou aan de slag. Zo heb jij geen omkijken naar de installatie en weet je zeker dat alles op de juiste manier is geïnstalleerd!


Ontwerp

Voordat we aan de slag gaan met de beregening komen wij eerst vrijblijvend op locatie kijken hoe de tuin eruit ziet. Op basis hiervan stellen wij een beregeningsplan samen, zodat de tuin op iedere plek de juiste hoeveelheid water krijgt.

zoek de verschillen ontwerp beregeningsinstallatie
Over welk beregeningsplan zou goed nagedacht zijn…?

Wanneer bijvoorbeeld delen van het gazon in de schaduw liggen hebben deze minder water nodig én wanneer er veel obstakels zijn zal hiermee rekening gehouden moeten worden. Onze adviseurs hebben dankzij onze ervaring van ruim 25 jaar een oplossing voor alle vraagstukken!

Beregeningsplan & offerte

De offerte voor de aanleg van de beregening wordt bij ons op kantoor ingetekend en verwerkt middels een tuintekening met beregeningsplan. Wanneer we samen akkoord zijn over de uitvoering en prijs gaan we aan de slag!

aanleg tuinberegening sproeier
Binnen de kortste keren geniet ook jij van een goede tuinberegening!

Aanleg beregening

Wanneer we aan de slag gaan met de aanleg van de beregening zorgen wij ervoor dat alles goed is voorbereid. We voeren de werkzaamheden zo snel mogelijk uit, zodat jij zo kort mogelijk in een ‘bouwput’ zit. Dit wordt bij onze klanten zeer positief ontvangen!

aanleg tuinberegening
Wanneer we aan de slag gaan voeren we de werkzaamheden zo snel mogelijk uit!

WIVO Deurne & Grashoek

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?