Doe het zelf beregening

Bij WIVO ben je aan het juiste adres voor het aanleggen van een beregeningsinstallatie. Dit kunnen wij volledig voor jou verzorgen, maar wanneer je zelf handig bent en groene vingers hebt is het ook mogelijk om een doe het zelf pakket voor beregening aan te schaffen. Samen kijken we naar jouw situatie, zodat we het juiste pakket kunnen samenstellen. Vervolgens leveren wij het pakket aan huis!


Beregeningsplan

Voordat we een doe het zelf pakket kunnen samenstellen is er een beregeningsplan nodig. Wij raden je aan om het ontwerp door ons te laten maken, hiervoor komen wij langs op locatie. Op basis daarvan zullen wij het plan opstellen en kunnen we het pakket samenstellen.

doe het zelf pakket beregening
Met een goed beregeningsplan krijgt jouw tuin de juiste hoeveelheid water op de juiste plek!

Wanneer bijvoorbeeld delen van het gazon in de schaduw liggen hebben deze minder water nodig én wanneer er veel obstakels zijn zal hiermee rekening gehouden moeten worden. Onze adviseurs hebben dankzij onze ervaring van ruim 25 jaar een oplossing voor alle vraagstukken!

Pakket samenstellen

Nadat het beregeningsplan is opgesteld zorgen wij ervoor dat alle materialen in orde worden gemaakt. Onze monteurs doen het nodige voorwerk, zodat we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken!

PVC showroom WIVO
Alle materialen worden zo snel mogelijk verzameld, zodat we het pakket snel kunnen leveren!

Levering

Wanneer alles in orde is wordt het pakket zo snel mogelijk geleverd! Uiteraard is het ook mogelijk om het pakket af te halen, maar daarvoor dien je wel een grote aanhanger te hebben. Nu je alles in huis hebt kun je aan de slag met het leggen van de beregening!

Doe het zelf beregening pakket bezorgen
Wij zorgen ervoor dat de doe het zelf pakketten voor de beregening zo snel mogelijk geleverd worden!

WIVO Deurne & Grashoek

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?