Voor het verwijderen van kalk, ijzer en hardheid ben je bij WIVO aan het juiste adres. Tegen problemen met aanslag in de leidingen, slijtage van apparatuur, drukverlies en bruine uitslag kunnen wij het water ontijzeren met een ontijzeringsinstallatie. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!


De voordelen van Dosers ontijzeringsinstallatie

Waarom het reduceren van ijzer

Met het reduceren van ijzer heb je geen aanslag meer op sierbestrating, tuinhekken, in de leidingen, op sproeiers en op planten. Daarnaast heb je minder storingen door de aanslag!

Een bronwateranalyse

Het liefst ontvangen we zoveel mogelijk informatie over de maximale waterafname per uur. Het is van belang te weten hoeveel sproeiers van een bepaald type gelijktijdig sproeien. Bovendien is het van belang te weten hoe sterk het water vervuild is. Een monster van ca. 500 milliliter voldoet voor ons om kosteloos het ijzer- en mangaangehalte en de hardheid te meten.

Persoonlijk advies en begeleiding

Met kwalitatief hoogwaardige producten kan WIVO je adviseren en begeleiden over de beste oplossing in jouw situatie. Wij kunnen het water direct onderzoeken. De kosten van een ontijzeringsinstallatie zijn afhankelijk van de waterkwaliteit en het gebruik. Wij maken graag een afspraak voor het doorspreken van de wensen en voor een inventarisatie op locatie.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?