Plaatsen van een ontijzeringsinstallatie

Voor het verwijderen van kalk, ijzer en hardheid ben je bij WIVO aan het juiste adres. Tegen problemen met aanslag in de leidingen, slijtage van apparatuur, drukverlies en bruine uitslag kunnen wij het water ontijzeren met een ontijzeringsinstallatie. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!


De voordelen van Dosers ontijzeringsinstallatie

  • Uitermate effectieve zuivering van ijzer, hardheid en mangaan.
  • Zeer lange levensduur van gebruikte materialen.
  • Geringe onderhoudskosten en geen onderhoudscontracten.
  • Aan de hand van bronwateranalyse zorgen wij voor een installatie op maat.

Waarom het reduceren van ijzer

Met het reduceren van ijzer heb je geen aanslag meer op sierbestrating, tuinhekken, in de leidingen, op sproeiers en op planten. Daarnaast heb je minder storingen door de aanslag!

Een bronwateranalyse

Het liefst ontvangen we zoveel mogelijk informatie over de maximale waterafname per uur. Het is van belang te weten hoeveel sproeiers van een bepaald type gelijktijdig sproeien. Bovendien is het van belang te weten hoe sterk het water vervuild is. Een monster van ca. 500 milliliter voldoet voor ons om kosteloos het ijzer- en mangaangehalte en de hardheid te meten.

Persoonlijk advies en begeleiding

Met kwalitatief hoogwaardige producten kan WIVO je adviseren en begeleiden over de beste oplossing in jouw situatie. Wij kunnen het water direct onderzoeken. De kosten van een ontijzeringsinstallatie zijn afhankelijk van de waterkwaliteit en het gebruik. Wij maken graag een afspraak voor het doorspreken van de wensen en voor een inventarisatie op locatie.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?