Plaatsen van een ontijzeringsinstallatie

Voor het verwijderen van kalk, ijzer en hardheid bent u bij WIVO aan het juiste adres. Tegen problemen met aanslag in de leidingen, slijtage van apparatuur, drukverlies en bruine uitslag kunnen wij uw water ontijzeren met een ontijzeringsinstallatie. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!


De voordelen van Dosers ontijzeringsinstallatie

  • Uitermate effectieve zuivering van ijzer, hardheid en mangaan
  • Zeer lange levensduur van gebruikte materialen
  • Geringe onderhoudskosten en geen onderhoudscontracten
  • Aan de hand van bronwateranalyse zorgen wij voor een installatie op maat

Waarom het reduceren van ijzer

Het het reduceren van ijzer heeft u geen aanslag meer op sierbestrating, op tuinhekken, in de leidingen, op sproeiers en op planten. Daarnaast heeft u minder storingen door de aanslag!

Een bronwateranalyse

Het liefst ontvangen we zoveel mogelijk informatie over de maximale waterafname per uur. Het is van belang te weten hoeveel sproeiers van een bepaald type gelijktijdig sproeien. Bovendien is het van belang te weten hoe sterk het water vervuild is. Een monster van ca. 500 mililiter voldoet voor ons om voor u kosteloos het ijzer- en mangaangehalte en de hardheid te meten.

Persoonlijk advies en begeleiding

Met kwalitatief hoogwaardige producten kan WIVO u adviseren en begeleiden over de beste oplossing in uw situatie. Wij kunnen uw water direct onderzoeken. De kosten van een ontijzeringsinstallatie is afhankelijk van de waterkwaliteit en het gebruik. Wij maken graag een afspraak met u voor het doorspreken van uw wensen en voor een inventarisatie bij u op locatie.