Maatregelen omtrent Coronavirus

Bij Wivo B.V. Deurne en Grashoek is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Gezien de extra maatregelen die door de Nederlandse regering en het RIVM zijn opgesteld om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken, brengen wij u hieronder graag op de hoogte van de door ons opgestelde acties en maatregelen.

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en eventuele nodige aanpassingen.

Onze vestigingen blijven gewoon open. Wel vragen wij onze klanten goed op te letten en onze vestigingen niet te bezoeken bij gezondheidsklachten of twijfel. Wij hebben onze medewerkers geïnformeerd om verspreiding van het virus zo goed mogelijk te voorkomen. Daarnaast hebben we extra hygiëne maatregelen getroffen:

  • Wij vragen iedereen om binnen te komen via de ingang van de nieuwe showroom, zodat we zicht hebben op het aantal personen dat zich in het pand bevindt.
  • Dus we zien u graag op Dukaat 16. Ook daar is een parkeerplaats aanwezig.
  • Bovendien geven we ook graag telefonisch advies en informatie
  • Uw bestelling kunt u ook per e-mail doorgeven. Dit versnelt de wachttijd en rij aan onze balie.
  • Afrekenen met een pinpas of op rekening per e-mail
  • Regelmatig en goed onze handen te wassen.
  • Bij binnenkomst vragen we ook aan u vriendelijk om uw handen te wassen.
  • Een klantbezoek van onze vertegenwoordiger gebeurd in overleg met de klant.

Nieuwe acties en maatregelingen zullen wij tijdig op deze pagina publiceren. Wij doen er alles aan om de hygiëne en gezondheid op het hoogste niveau te houden, dit geldt voor in allebei de vestigingen. We blijven u als klant doorlopend ondersteunen. Persoonlijk advies is in de vestigingen nog steeds mogelijk, echter in deze situatie met gepaste afstand. Wij houden ons aan de richtlijnen die het RIVM stelt. Mochten deze veranderen dan nemen wij passende maatregelingen.

Denk goed aan jezelf en de mensen om je heen! De gezondheid van iedereen staat op nummer 1

Directie en medewerkers Wivo Deurne en Grashoek

Interesse of een vraag?

Laat hier je gegevens achter!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?