Over WIVO

Wie zijn wij

WIVO, opgericht in 1995, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van gras, beregening, pomptechniek, watertechniek, tuinmachines en nog veel meer producten voor de doe-het-zelver en de professional.

In onze showroom vind je een uitgebreid assortiment met uitsluitend topmerken tuinmachines, Avant loaders, Dibo hogedrukreinigers en gereedschappen, zodat het werk in de tuin op een professionele manier en in de kortst mogelijke tijd geklaard kan worden. Wij verzorgen ook de aanleg van grasmatten, beregeningsinstallaties, riolering en waterzuiveringssystemen.

Daarnaast hebben wij in ons magazijn een ruime voorraad van schroeven, bouten, PVC, messing, gegalvaniseerde fittingen, appendages, pompen, sproeiers, filters, buizen, slangen, (pijp)bevestigingsmaterialen, onderdelen.. kortom te veel om op te noemen. Ook zijn er tijdelijk machines verkrijgbaar en staan er dagelijks monteurs klaar in onze werkplaats of bij jou thuis.

Voor de agrarische- en hippische sector kunnen we ook veel betekenen. Zoals het installeren van drinkwatervoorzieningen en riolering.

Service

  • Jarenlange ervaring.
  • Lease mogelijkheden.
  • Eigen werkplaats.
  • Grotendeels alles voorradig in onze showroom, winkel en magazijn.
  • Wij kunnen dagelijks onderdelen/machines voor je bestellen bij onze leveranciers in verschillende soorten, maten en materialen.
  • Vele leveranciers bevoorraden ons ’s nachts, waardoor wij je snel van onderdelen kunnen voorzien.

Openstaande stage vacatures

gazonverzorging herfst

Gazonverzorging in de herfst: belangrijke tips!

Gazonverzorging in de herfst is essentieel om een gezond gazon te behouden gedurende de koude maanden. Terwijl de bladeren van de bomen vallen en de temperaturen dalen, zijn er enkele belangrijke stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je gazon goed voorbereid is op de winter. In dit artikel delen we een aantal onmisbare tips om je gazon in topconditie te houden tijdens het herfstseizoen.

Lees verder »

Tips bij gazononderhoud met een robotmaaier!

Een robotmaaier is een goede uitkomst bij het onderhoud aan jouw gazon. Met het gebruik van een robotmaaier hoef je zelf vrijwel niets meer te doen. In dit artikel bespreken wij een aantal tips en tricks voor een perfect gazononderhoud met een robotmaaier!

Lees verder »

WIVO: dé Husqvarna dealer in Deurne!

Bij WIVO Deurne en Grashoek verkopen wij alle machines van het betrouwbare merk Husqvarna. Gebruik bijvoorbeeld de Husqvarna Automowers, zodat je zelf niet meer hoeft te maaien. Naast de robotmaaiers lichten we in dit artikel de kettingzagen, bladblazers en heggenscharen van Husqvarna toe. Lees snel verder!

Lees verder »

In 3 stappen naar een goed beregeningsplan!

Het maken van een goed en kloppend beregeningsplan is soms een hele opgave. Er zijn veel dingen waar je goed over na moet denken en waar je rekening mee moet houden. In dit artikel helpen wij jou naar een goed beregeningsplan aan de hand van drie stappen.

Lees verder »

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?