Over WIVO

Wie zijn wij

WIVO, opgericht in 1995, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van gras, beregening, pomptechniek, watertechniek, tuinmachines en nog veel meer producten voor de doe-het-zelver en de professional.

In onze showroom vind je een uitgebreid assortiment met uitsluitend topmerken tuinmachines, Avant loaders, Dibo hogedrukreinigers en gereedschappen, zodat het werk in de tuin op een professionele manier en in de kortst mogelijke tijd geklaard kan worden. Wij verzorgen ook de aanleg van grasmatten, beregeningsinstallaties, riolering en waterzuiveringssystemen.

Daarnaast hebben wij in ons magazijn een ruime voorraad van schroeven, bouten, PVC, messing, gegalvaniseerde fittingen, appendages, pompen, sproeiers, filters, buizen, slangen, (pijp)bevestigingsmaterialen, onderdelen.. kortom te veel om op te noemen. Ook zijn er tijdelijk machines verkrijgbaar en staan er dagelijks monteurs klaar in onze werkplaats of bij jou thuis.

Voor de agrarische- en hippische sector kunnen we ook veel betekenen. Zoals het installeren van drinkwatervoorzieningen en riolering.

Service

  • Jarenlange ervaring.
  • Lease mogelijkheden.
  • Eigen werkplaats.
  • Grotendeels alles voorradig in onze showroom, winkel en magazijn.
  • Wij kunnen dagelijks onderdelen/machines voor je bestellen bij onze leveranciers in verschillende soorten, maten en materialen.
  • Vele leveranciers bevoorraden ons ’s nachts, waardoor wij je snel van onderdelen kunnen voorzien.

Openstaande stage vacatures

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?