Hebben we,

kunnen we,

doen we!

Over WIVO

Wie zijn wij

WIVO, opgericht in 1995, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van gras, beregening, pomptechniek, watertechniek, tuinmachines en nog veel meer producten voor de doe-het-zelver en de professional.

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment met uitsluitend topmerken tuinmachines, Avant loaders, Dibo hogedrukreinigers en gereedschappen, zodat het werk in de tuin op een professionele manier en in de kortst mogelijke tijd geklaard kan worden. Wij verzorgen ook voor de aanleg van grasmatten, beregeningsinstallaties, riolering en waterzuiveringssystemen.

Daarnaast hebben wij in ons magazijn een ruime voorraad van schroeven, bouten, PVC, messing, gegalvaniseerde fittingen, appendages, pompen, sproeiers, filters, buizen, slangen, (pijp)bevestigingsmaterialen, onderdelen.. kortom te veel om op te noemen. Ook zijn er tijdelijk machines verkrijgbaar en staan er dagelijks monteurs tot uw dienst in onze werkplaats of bij u thuis.

Voor de agrarische sector kunnen we ook veel betekenen. Zoals het leggen en installeren van roostervloeren, voersystemen, boxen, drinkwatervoorzieningen en riolering.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

John Doe (voorbeeld hier naam)

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

John Doe (test 2)

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

John Doe (test 3)

Service

  • Jarenlange ervaring
  • Lease mogelijkheden
  • Eigen werkplaats
  • Grotendeels alles voorradig in onze showroom, winkel en magazijn
  • Kunnen dagelijks onderdelen/machines voor u bestellen bij onze leveranciers in verschillende soorten, maten en materialen
  • Vele leveranciers bevoorraden ons ’s nachts, waardoor wij u snel van onderdelen kunnen voorzien

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Bij WIVO zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! Zie jij het wel zitten om bij ons aan de slag te gaan, bekijk dan eens onderstaande vacatures en wie weet kom jij ons team binnenkort versterken.

Monteur buitendienst

Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar een monteur buitendienst. Ben jij een monteur met elektro technische vaardigheden en hou je van afwisseling?

Lees verder »

Wij staan open voor verbeteringen in ons bedrijf, dus als je wilt meegroeien met het bedrijf en ons iets nieuws/extra’s weet te bieden mag u zeker contact opnemen.

Stuur dan je open sollicitatie met motivatie en CV naar corinne@wivodeurne.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Erkend leerbedrijf

Zoek jij een leerzame en erkende stageplek?

Wivo Deurne en Wivo Grashoek zijn erkend als leerbedrijven voor een aantal opleidingen, zowel bol als bbl.

Openstaande stage vacatures