ADAC – Besturingen

ADAC is één van de meest toonaangevende frequentieregelingen van DAB en is bestemd voor professionele en industriële toepassingen. De ADAC kan pompen besturen tot een vermogen van 15 KW. De ADAC is een frequentieregeling voor een éénfase of driefase voeding in combinatie met driefase pompen, bestemd voor de drukverhogingen watervoorziening installaties op basis van drukmeting en optioneel ook stromingsmeting.
De frequentieregeling is in staat het toerental van de ermee verbonden pomp te variëren om zo de druk in de installatie constant te houden.

Tevens wordt hierdoor waterslag in de installatie voorkomen wat een langere levensduur van de installatie garandeert. Door het toerental van de pomp(en) aan te passen aan de eisen van de installatie wordt een aanzienlijke energie besparing bereikt. Comfort, energiebesparing, bescherming en eenvoud zijn de sleutelwoorden van deze professionele serie. De ADAC units zijn lucht gekoeld. Deze robuuste frequentieregelaars zijn voorzien van een metalen behuizing en zijn geschikt voor een breed toepassingsgebied. De ADAC heeft de mogelijkheid om door middel van onderlinge communicatie een meerpomps systeem te vormen, dit is mogelijk tot een maximum van 8 regelaars.

ADAC

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?