FEKABOX – FEKAFOS – Opvoerstations

De FEKABOX is een automatisch opvoerstation voor het verzamelen en verpompen van huishoudelijk en industrieel afvalwater naar rioolstelsels. Dit station is geschikt voor plaatsing in garages of kelders, daar waar het water de riolering niet kan bereiken door de zwaartekracht. De pomp, in de tank gemonteerd, kan het water transporteren naar het riool. De tank heeft tal van mogelijkheden voor het aansluiten van buizen op input, output en ventilatie en biedt een adequaat gebruik in zelfs beperkte ruimtes. Een versnijdpomp (Grinder) kan eveneens in de tank worden geïnstalleerd. De FEKABOX is ontworpen voor gebruik van één automatische monofasige pomp met vlotterschakelaar. Deze pomp dient afzonderlijk te worden besteld.

De FEKAFOS is een automatisch opvoerstation voor het verzamelen en verpompen van huishoudelijk en industrieel afvalwater naar rioolstelsels. Dit station is geschikt voor plaatsing in garages of kelders, daar waar het water de riolering niet kan bereiken door de zwaartekracht. De pomp, in de tank gemonteerd, kan het water transporteren naar het riool. De tank heeft tal van mogelijkheden voor het aansluiten van buizen op input, output en ventilatie en biedt een adequaat gebruik in zelfs beperkte ruimtes. Een versnijdpomp (Grinder) kan eveneens in de tank worden geïnstalleerd. De FEKAFOS DUBBEL is ontworpen voor gebruik van twee niet-automatische monofasige of driefasige pomp (zonder vlotter). Deze pompen dienen afzonderlijk te worden besteld samen met de elektrische schakelkast.

fekabox en fekafos

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?