KC-KCV – Industrie

De KC-KCV is een centrifugaalpomp geschikt voor het verpompen van water of andere niet-agressieve, niet-explosieve vloeistoffen, zonder vaste deeltjes en vezels. Deze pompen zijn aangepast voor het verpompen van waterglycol vloeistof ten behoeve van airconditioning systemen.

Polyvalent: Het gebruik van hoogwaardig kwalitatieve materialen en de grote afmetingen van motoren maken het mogelijk dat de KC-KCV pomp vloeistof met 40% glycol kan verpompen en omgevingstemperaturen tot 65°C kan verwerken.

Betrouwbaar: De kwalitatief hoogwaardige componenten garanderen een levensduur van minimaal 50.000 uren dienst (met uitzondering van de lagers en mechanische dichtingen, 25.000 uren dienst onder intensieve omstandigheden). 

Anticorrosie: Alle onderdelen dewelke in contact komen met de verpompte vloeistof zijn gemaakt uit kunststof materiaal (polypropyleen of versterkte noryl). De as van de pomp is gemaakt uit roestvast staal (AISI 304).

Flexibel: Ten behoeve van de flexibiliteit van de installatie kan het pomplichaam in stappen van 90 °C gedraaid worden. Het hydraulisch gedeelte van de pomp (pomp, pomplichaam, dichtingen, waaier, diffuser) bestaat uit met glasvezel versterkt techno polymeer, De extensie van de as dewelke in contact komt met de verpompte vloeistof is gemaakt uit roestvast staal AISI 304. Mechanische dichting in grafiet/siliciumcarbide, o-ringen in EPDM. Asynchrone motor voor continue werking en externe koeling (S1). Afgedichte lagers, conform normen EN 60335-2-41.

Technische aspecten

 • Maximale omgevingstemperatuur: 65°C
 • Motor beveiligingsklasse: IP55
 • Isolatieklasse: F
 • Standaard input voltage: driefasen 230-400 V/50 Hz. Afgedicht, water en vochtbestendige kogellagers
 • Motor constructie: EN 60335-2-41
 • Werkbereik: 3 tot 45 m3/h
 • Maximum opvoerhoogte: 24 m
 • Maximale bedrijfsdruk: 6.5 bar
 • Temperatuurbereik vloeistof: -10 tot +55°C
 • Maximum glycol percentage: tot 40%
 • Installatie: vast of draagbaar in horizontale positie.
 • Te verpompen vloeistof: schoon, vrij van vaste bestanddelen en minerale oliën, niet viskeus, chemisch neutraal, zo dicht mogelijk de kenmerken van water benaderend.
 • Maximale omgevingstemperatuur: 65 °C
kc-kcv

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?