MCE/C – Besturingen

MCE/C frequentieregelingen worden gebruikt voor het beheer van circulatiepompen en onderscheiden zich door gebruiksgemak, vermogen, eenvoudige installatie en beheer. De frequentieregelaar kan pompen besturen tot een vermogen van 15 KW. De MCE/C is een frequentieregeling met een éénfase of driefase voeding voor driefase pompen. Deze besturingen zijn zijn ontworpen voor gebruik met circulatiepompen gebaseerd op een eenvoudige bediening en regeling op basis van drukverschil. De oplossing van montage op de ventilatorkap vereenvoudigd het gebruik van de MCE/C. Door het gebruiksvriendelijke bedieningsmenu en een overzichtelijk display wordt het gemak van programmeren gegarandeerd.

MCE/C frequentieregelingen zijn voorzien van dubbele microprocessor om maximale efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen. Robuuste en betrouwbare constructie worden gecombineerd met moderne styling en innovatieve techniek. MCE/C frequentieregelaars beschermen de pomp dankzij geïntegreerde beveiligingsfuncties. Ze verlengen de levensduur van de pomp door de eliminatie van waterslag. Door het toerental van de elektropomp aan te passen aan de eisen van de installatie wordt een aanzienlijke energiebesparing behaald. De MCE/C is uitgerust met een module voor onderlinge communicatie voor het gebruik in een meerpomps systeem.

“Comfort, energiebesparing, bescherming en eenvoud zijn de sleutelwoorden van deze professionele serie.”

MCE/P

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?