MCE/P – Besturingen

De MCE/P frequentieregelingen zijn de meest recente uitvoering van de DAB frequentieregelingen. Zij vormen de nieuwe generatie frequentieregelingen voor gebruik in drukverhogingsinstallaties en onderscheiden zich door gebruiksgemak, kracht en eenvoud van installatie en beheer. De MCE/P kan pompen besturen tot een vermogen van 15 KW. De MCE/P is een frequentieregeling met een éénfase of driefase voeding voor driefase pompen. Deze besturingen zijn bestemd voor toepassing in drukverhoging- en watervoorziening installaties door middel van drukmeting en optioneel ook stromingsmeting. De oplossing van montage op de ventilatorkap vereenvoudigd het gebruik van de MCE/P.

“Gemak van programmeren wordt gegarandeerd door het gebruik van gebruiksvriendelijk bedieningsmenu en overzichtelijk display.”

MCE/P frequentieregelingen zijn voorzien van dubbele microprocessor om maximale efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen. Robuuste en betrouwbare constructie wordt gecombineerd met moderne styling en innovatieve techniek. 
MCE/P frequentieregelaars beschermen de pomp dankzij geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen. Ze verlengen de levensduur van de pomp door de eliminatie van waterslag. Door het toerental van de elektropomp aan te passen aan de eisen van de installatie wordt een aanzienlijke energiebesparing behaald. Comfort, energiebesparing, bescherming en eenvoud zijn de sleutelwoorden van deze professionele serie. De MCE/P heeft de mogelijkheid om door middel van onderlinge communicatie een meerpomps systeem te vormen, dit is mogelijk tot een maximum van 8 regelaars.

MCE/P

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?