Robotmaaiers

Dag en nacht, ongeacht de werkzaamheden, een robotmaaier gaat altijd door met het werk. Daardoor kun jij je richten op belangrijke en leuke dingen en genieten van een prachtig, perfect gemaaid gazon. Bij WIVO hebben we tal van robotmaaiers in het assortiment van verschillende merken. Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij je bij WIVO kunnen bieden!

Husqvarna

De Husqvarna Automowers® zijn er in verschillende soorten en maten. Vanuit Husqvarna kunnen wij robotmaaiers leveren die zij in het assortiment hebben. De maairobots van Husqvarna zijn enorm veelzijdig en voor iedere tuin is er wel een passende maaier. Zo zijn de robotmaaiers van Husqvarna geschikt voor kleinere stadstuinen tot uitdagende oppervlakken van maximaal 5000m2.

Robotmaaier Husqvarna

STIHL

Met de iMOW® robotmaaiers van STIHL heb je altijd een perfect gemaaid gazon zonder moeite! Deze maairobots nemen het meeste werk van jou over. Eénmaal geprogrammeerd maait de iMOW® robotmaaier het gazon volledig automatisch en geheel naar jouw wensen. Na het maaien of als de accu bijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het dockingstation. Zo heb je altijd een perfect onderhouden gazon. En dat in slechts enkele uren zodat je jouw tuin snel weer onbeperkt kunt gebruiken.

stihl robotmaaier

Honda

De Honda Miimo HRM Robotmaaiers zijn perfect voor het maaien van jouw gazon! Via een eenvoudig installatieproces van vier stappen breng jij jouw tuin in kaart en wordt de grootte berekend. Op basis hiervan stellen de Honda robotmaaiers hun maaischema op waarbij rekening gehouden wordt met jouw wensen. Deze maairobots keren tijdig terug naar het oplaadstation en gaan vervolgens verder daar waar de maaier gebleven is.

Honda Miimo HRM - robotmaaier

Gardena

Ook vanuit Gardena kunnen wij alle robotmaaiers die zij in het assortiment hebben leveren. De maairobots van Gardena zijn uit te rusten met de Bluetooth®-app of de GARDENA smart App. De Gardena Bluetooth-app biedt een eenvoudige manier om jouw robotmaaier tot op tien meter afstand te bedienen. De Gardena smart App biedt het volledige scala aan functies, waardoor jouw robotmaaier overal en altijd kan worden bediend!

robotmaaier gardena

Lees hier tips voor de aanschaf en het installeren van een robotmaaier:

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?