Husqvarna robotmaaiers

Vanuit Gardena kunnen wij alle robotmaaiers die zij in het assortiment hebben leveren. De maairobots van Gardena zijn uit te rusten met de Bluetooth®-app of de GARDENA smart App. De Gardena Bluetooth-app biedt een eenvoudige manier om jouw robotmaaier tot op tien meter afstand te bedienen. De Gardena smart App biedt het volledige scala aan functies, waardoor jouw robotmaaier overal en altijd kan worden bediend!

Toepassingen voor Gardena robotmaaiers

robotmaaier gardena

Kleine tuinen

Voor kleine tuinen biedt de Gardena robotmaaier de ideale oplossing. Met zijn compacte formaat en slimme navigatie kan hij moeiteloos door smalle paden manoeuvreren en zelfs de kleinste hoekjes bereiken.

Middelgrote gazons

Als je een middelgroot gazon hebt zorgt de Gardena robotmaaier voor een perfect gemaaid gazon. Met zijn krachtige prestaties en intelligente technologieën kan hij zelfstandig grote oppervlakken aan.

Meerdere zones

De Gardena robotmaaiers kunnen eenvoudig meerdere zones in je tuin beheren. Of het nu gaat om verschillende soorten gras of om specifieke gebieden die extra aandacht nodig hebben, deze slimme maaier kan zich aanpassen aan al jouw gazonbehoeften.

De voordelen van de Gardena robotmaaiers

Geavanceerde connectiviteit

Met Gardena robotmaaiers ben je altijd verbonden met je gazon, waar je ook bent. Dankzij geavanceerde connectiviteitsfuncties kun je de maaier eenvoudig bedienen en monitoren via een smartphone-app. Met functies zoals afstandsbediening, instelling van maaischema’s en real-time meldingen, bieden Gardena robotmaaiers een naadloze en geavanceerde gebruikerservaring.

Stil in gebruik

Gardena robotmaaiers zijn ontworpen met een focus op stilte, zodat ze onopvallend en geruisloos kunnen werken. Dankzij geavanceerde geluidsisolatie en stille motoren kun je genieten van een rustige tuinomgeving terwijl de robotmaaier zijn werk doet.

Nauwkeurige navigatie

Gardena robotmaaiers zijn uitgerust met geavanceerde navigatietechnologieën die zorgen voor nauwkeurige en efficiënte maairesultaten. Dankzij slimme sensoren en geavanceerde mapping-algoritmen kan de robotmaaier moeiteloos door je tuin navigeren, obstakels vermijden en elk hoekje van je gazon bereiken. Met nauwkeurige navigatie is elke maaisessie effectief en consistent, wat resulteert in een prachtig en gelijkmatig gemaaid gazon.

Weerbestendig ontwerp

Gardena robotmaaiers zijn ontworpen om te presteren onder alle weersomstandigheden. Met weerbestendige behuizingen en waterdichte componenten kunnen deze maaiers moeiteloos werken, zelfs bij regenachtig weer. Of het nu zonnig is of regent, je kunt erop vertrouwen dat je Gardena robotmaaier betrouwbare prestaties levert en je gazon perfect onderhoudt.

Efficiënte maairesultaten

Dankzij geavanceerde maai-technologieën en krachtige maaimessen leveren Gardena robotmaaiers efficiënte en consistente maairesultaten. Met gepatenteerde maaisystemen en nauwkeurige instellingen kun je vertrouwen op een gelijkmatig gemaaid gazon, ongeacht de grootte of complexiteit van je tuin. Laat je Gardena robotmaaier het werk doen en geniet van een prachtig gazon zonder de moeite van handmatig maaien.

Vragen over een robotmaaier?

Neem contact op met onze specialist Daan

Of plan vrijblijvend een:

Projecten Husqvarna robotmaaiers

Bij WIVO hebben we met trots aan diverse projecten gewerkt om tuinen te voorzien van slimme en efficiënte robotmaaiers. Wij hebben ons beziggehouden met uiteenlopende projecten, variërend van bescheiden tuinen tot uitgestrekte landgoederen en voetbalvelden. Onze expertise in robotmaaierinstallaties heeft geleid tot tevreden klanten en prachtige resultaten. Bekijk hieronder enkele van onze recente projecten.

Please select listing to show.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?