Honda robotmaaiers

De Honda Miimo HRM Robotmaaiers zijn perfect voor het maaien van jouw gazon! Via een eenvoudig installatieproces van vier stappen breng jij jouw tuin in kaart en wordt de grootte berekend. Op basis hiervan stellen de Honda robotmaaiers hun maaischema op waarbij rekening gehouden wordt met jouw wensen. Deze maairobots keren tijdig terug naar het oplaadstation en gaan vervolgens verder daar waar de maaier gebleven is.

Modellen Honda robotmaaiers

Honda Miimo HRM 310

De Honda Miimo HRM 310 biedt een slimme oplossing voor een perfect gemaaid gazon. Met instelbare maaihoogtes en veiligheidsfuncties is hij ideaal voor tuinen tot 1.500 m². Laat hem het werk doen terwijl jij ontspant en van je tuin geniet.

 

Geschikte tot maximaal 1500m2

Honda Miimo HRM 520

De Honda Miimo HRM 520 is perfect voor grote tuinen tot 3.000 m². Met intelligente navigatie, krachtige prestaties en instelbare maaihoogte biedt hij professionele maairesultaten. Laat de Miimo het werk doen terwijl jij geniet van een prachtig gazon, het hele jaar door.

Geschikte tot maximaal 3000m2

Honda Miimo HRM 3000

De Honda Miimo HRM 3000 is ideaal voor grote tuinen tot 4.000 m² met een indrukwekkende capaciteit van 170 m²/uur, elektrisch instelbare maaihoogte en bediening via een bluetooth app voor een perfect gemaaid gazon.

Geschikte tot maximaal 4000m2

De voordelen van Honda robotmaaiers

Degelijk

Honda robotmaaiers staan bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Met hoogwaardige materialen en nauwkeurige fabricage zijn ze gebouwd om langdurig en probleemloos te presteren. Of het nu gaat om regelmatig maaien in kleine tuinen of intensief gebruik in grote gazons, Honda maaiers leveren consistente en duurzame prestaties.

Robuust

Met een stevige constructie en krachtige prestaties zijn Honda robotmaaiers robuust gebouwd om zelfs de meest veeleisende maaitaken aan te kunnen. Of het nu gaat om dichte begroeiing, oneffen terrein of heuvelachtig landschap, Honda maaiers navigeren moeiteloos door diverse omgevingen en leveren een perfect gemaaid gazon.

Scherp geprijsd

Ondanks de geavanceerde functies en hoogwaardige kwaliteit blijven Honda robotmaaiers scherp geprijsd. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden ze een betaalbare oplossing voor het onderhouden van je gazon.

Vragen over een robotmaaier?

Neem contact op met onze specialist Daan

Of plan vrijblijvend een:

Projecten Husqvarna robotmaaiers

Bij WIVO hebben we met trots aan diverse projecten gewerkt om tuinen te voorzien van slimme en efficiënte robotmaaiers. Wij hebben ons beziggehouden met uiteenlopende projecten, variërend van bescheiden tuinen tot uitgestrekte landgoederen en voetbalvelden. Onze expertise in robotmaaierinstallaties heeft geleid tot tevreden klanten en prachtige resultaten. Bekijk hieronder enkele van onze recente projecten.

Please select listing to show.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?