Stihl robotmaaiers

Met de iMOW® robotmaaiers van STIHL heb je altijd een perfect gemaaid gazon zonder moeite! Deze maairobots nemen het meeste werk van jou over. Eénmaal geprogrammeerd maait de iMOW® robotmaaier het gazon volledig automatisch en geheel naar jouw wensen. Na het maaien of als de accu bijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het dockingstation. Zo heb je altijd een perfect onderhouden gazon. En dat in slechts enkele uren zodat je jouw tuin snel weer onbeperkt kunt gebruiken.

Toepassingen voor STIHL robotmaaiers

Middelgrote tuinen

Met STIHL robotmaaiers kun je moeiteloos middelgrote tuinen aanpakken. Deze krachtige maaiers zijn ontworpen om je gazon gelijkmatig te maaien, zonder gedoe of stress. Laat de robotmaaier het werk voor je doen terwijl je geniet van je vrije tijd in de tuin.

Geschikte modellen

Grote complexe tuinen

De slimme STIHL robotmaaiers zijn geschikt voor grote complexe tuinen. Dankzij geavanceerde sensoren en navigatietechnologieën kunnen ze zich aanpassen aan elke uitdaging en zorgen voor een perfect gemaaid gazon.

Geschikte modellen

De voordelen van de nieuwe iMOW®

Intelligent en uiterst efficiënt

Met de iMOW® wordt je gazon snel en slim gemaaid. Het werkt zelfstandig, dus jij hebt meer tijd om te ontspannen op je net gemaaide gras.

Perfect maairesultaat door nieuw maaisysteem

Door de messen die snel draaien, ziet je gazon er altijd netjes uit. Ze zijn stevig en duurzaam en wisselen regelmatig van richting voor een verzorgd resultaat.

Elektrische maaihoogteverstelling

Met de iMOW® robotmaaier kun je het gras maaien op verschillende hoogtes, van 20 tot 60 millimeter. Het is simpel om de perfecte maaihoogte in te stellen via de app.

Maximale hellingsgraad

Met de STIHL iMOW® navigeer je moeiteloos op hellingen tot 45% en past hij zijn snelheid aan. Heuvels zijn geen uitdaging voor deze robotmaaier. Met de iMOW® EVO Upgrade Kit kan hij zelfs hellingen tot 55% aan.

Vragen over een robotmaaier?

Neem contact op met onze specialist Daan

Of plan vrijblijvend een:

Projecten Husqvarna robotmaaiers

Bij WIVO hebben we met trots aan diverse projecten gewerkt om tuinen te voorzien van slimme en efficiënte robotmaaiers. Wij hebben ons beziggehouden met uiteenlopende projecten, variërend van bescheiden tuinen tot uitgestrekte landgoederen en voetbalvelden. Onze expertise in robotmaaierinstallaties heeft geleid tot tevreden klanten en prachtige resultaten. Bekijk hieronder enkele van onze recente projecten.

Please select listing to show.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?