Stihl robotmaaiers

Met de iMOW® robotmaaiers van STIHL heb je altijd een perfect gemaaid gazon zonder moeite! Deze maairobots nemen het meeste werk van jou over. Eénmaal geprogrammeerd maait de iMOW® robotmaaier het gazon volledig automatisch en geheel naar jouw wensen. Na het maaien of als de accu bijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het dockingstation. Zo heb je altijd een perfect onderhouden gazon. En dat in slechts enkele uren zodat je jouw tuin snel weer onbeperkt kunt gebruiken.

Toepassingen voor STIHL robotmaaiers

Middelgrote tuinen

Met STIHL robotmaaiers kun je moeiteloos middelgrote tuinen aanpakken. Deze krachtige maaiers zijn ontworpen om je gazon gelijkmatig te maaien, zonder gedoe of stress. Laat de robotmaaier het werk voor je doen terwijl je geniet van je vrije tijd in de tuin.

Geschikte modellen

Grote complexe tuinen

De slimme STIHL robotmaaiers zijn geschikt voor grote complexe tuinen. Dankzij geavanceerde sensoren en navigatietechnologieën kunnen ze zich aanpassen aan elke uitdaging en zorgen voor een perfect gemaaid gazon.

Geschikte modellen

De voordelen van de nieuwe iMOW®

Intelligent en uiterst efficiënt

Met de iMOW® wordt je gazon snel en slim gemaaid. Het werkt zelfstandig, dus jij hebt meer tijd om te ontspannen op je net gemaaide gras.

Perfect maairesultaat door nieuw maaisysteem

Door de messen die snel draaien, ziet je gazon er altijd netjes uit. Ze zijn stevig en duurzaam en wisselen regelmatig van richting voor een verzorgd resultaat.

Elektrische maaihoogteverstelling

Met de iMOW® robotmaaier kun je het gras maaien op verschillende hoogtes, van 20 tot 60 millimeter. Het is simpel om de perfecte maaihoogte in te stellen via de app.

Maximale hellingsgraad

Met de STIHL iMOW® navigeer je moeiteloos op hellingen tot 45% en past hij zijn snelheid aan. Heuvels zijn geen uitdaging voor deze robotmaaier. Met de iMOW® EVO Upgrade Kit kan hij zelfs hellingen tot 55% aan.

Vragen over een robotmaaier?

Neem contact op met onze specialist Daan

Of plan vrijblijvend een:

Projecten Husqvarna robotmaaiers

Bij WIVO hebben we met trots aan diverse projecten gewerkt om tuinen te voorzien van slimme en efficiënte robotmaaiers. Wij hebben ons beziggehouden met uiteenlopende projecten, variërend van bescheiden tuinen tot uitgestrekte landgoederen en voetbalvelden. Onze expertise in robotmaaierinstallaties heeft geleid tot tevreden klanten en prachtige resultaten. Bekijk hieronder enkele van onze recente projecten.

Please select listing to show.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?