Avant Loader nodig? Dan ben je bij WIVO aan het juiste adres!

Een Avant Loader heb je in verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedere situatie wel een geschikte loader te vinden. In dit artikel lichten we enkele van deze knikladers toe en vertellen wij je wat je er allemaal mee kan!


Avant Loader 400-serie

De modellen uit de Avant 400 serie zijn perfect in te zetten op plaatsen met een smalle doorgang. De breedte van de 400-serie kan tot een minimum gebracht worden van 93 centimeter! De draaicirkel is zelfs minder dan twee meter, wat betekent dat deze Avant shovel vrijwel op zijn eigen plaats draait. De wendbaarheid in deze serie maken de modellen uiterst geschikt voor landbouw, grondverzet, transport en tuinaanleg.

De 400-serie is uitstekend te gebruiken in smalle doorgangen!

Deze kniklader heeft een hefvermogen van maximaal 550 kilo, een hefhoogte van 2,75 meter én een rijsnelheid van 12 kilometer per uur. Daarnaast heeft deze Avant loader lage gebruikskosten mét veel kracht dankzij het hydraulische systeem. De kracht van dit systeem zorgt ervoor dat jij het hele jaar door efficiënt te werk kunt gaan en is voldoende voor de meeste Avant toebehoren! 

Avant Loader 600-serie

De Avant loader 600-serie beschikt over een optimale combinatie tussen wendbaarheid én kracht. De 600-serie is een populaire machine voor grondwerken, bouw, tuinaanleg en landbouw. De reden hiervoor is dat deze Avant shovel kracht, hydraulische functies én hefvermogen combineert om dit mogelijk te maken. Naast deze krachtige combinatie is ook deze loader geschikt voor locaties met smalle doorgangen. De Avant telescooparm is standaard voorzien bij de 600-serie, de bediening hiervan verloopt traploos en de reik- en tilhoogte voor deze machine zijn uitstekend.

De Avant Loaders zijn eenvoudig te transporteren op een aanhangwagen!

De 600-serie heeft een hefvermogen van maximaal 1100 kilo en de krachtige hydraulische hulp kan vrijwel alle toebehoren van Avant aandrijven. Deze Avant loader beschikt over perfect zicht rondom de loader. Daarnaast beschikt de loader over een motorvermogen van 26 pk, heeft hij een rijsnelheid van 14 tot 20 kilometer per uur en heeft een hefhoogte van 2,8 meter. Naast de standaard opties is er een uitgebreide reeks aan extra opties voor de 600-serie, denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten cabines.

Avant Loader 860i

De Avant 860i is de krachtigste loader uit het assortiment. Met deze kun je zware pallets verplaatsen en zelfs werken op plaatsen waar grote machines niet heel handig zijn. Ondanks dat deze loader compact is, heeft hij wel het hoogste hefvermogen en de grootste hefhoogte van alle Avant loaders. De standaard ROPS/FOBS cabine is te vervangen door een optionele GT cabine. Deze cabine kan voorzien worden van airconditioning en een moderne geluids- en vibratiegeïsoleerde comfortzone.

Avant 800-serie
De cabine van de krachtigste Avant loader kan volledig naar wens worden uitgerust!

De Avant 860i heeft een rijsnelheid van 30 kilometer per uur, een hefvermogen van maar liefst 1900 kilo en een hefhoogte van 3,5 meter. Een nieuw ontworpen telescooparm zorgt voor een grotere reikwijdte en het OptidriveTM systeem zorgt voor meer kracht voor de aandrijving van toebehoren en rijmotoren.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een Avant Loader die makkelijk te gebruiken is bij smalle doorgangen, kies dan voor een model uit de 400- of 600-serie. Beide zijn compact en makkelijk te vervoeren. Afhankelijk van de werkzaamheden en het gewenste hefvermogen en de gewenste hefhoogte kies je voor één van deze modellen. Wanneer het hefvermogen van de loader boven de 550 kilo moet liggen, dan kies je al snel voor een model uit de 600-serie!

“Bij WIVO ben je aan het juiste adres voor een Avant Loader!”

Wanneer er veel van de loader wordt gevraagd en wanneer je deze dagelijks gebruikt, kies dan voor de Avant 860i. Deze kniklader heeft het hoogste hefvermogen en de hoogste hefhoogte van alle Avant loaders. De Avant 860i is erg krachtig, maar niet te groot. Naast deze voordelen kan de cabine volledig naar wens worden aangekleed zodat jij een optimale en comfortabele werkdag tegemoet gaat.

WIVO


Benieuwd naar de mogelijkheden voor de aanschaf van een Avant loader? Neem dan contact op met onze vestiging in Grashoek!

WIVO Grashoek

(077) 308 2540
info@wivograshoek.nl
Helenaveenseweg 13, Grashoek

Contactpersoon

Patrick Janssen

Liever een Avant loader huren? Neem dan contact met op met de vestiging in Deurne of bekijk hier de mogelijkheden op de website!

Interesse of een vraag?

Laat hier je gegevens achter!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Bestel direct jouw graszoden

Hoeveel m2 wens je te bestellen? *
Ik wil de graszoden *
Op welke datum wil je de graszoden ontvangen?
Email *
Naam *
Telefoonnummer
Plaats *
Postcode *
Straat *
Huisnummer *

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?