Drie punten om rekening mee te houden bij de aanschaf van een occasion Avant Loader!

Wanneer je van plan bent om een occasion Avant Loader aan te schaffen zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Eén van deze punten is bijvoorbeeld waar je hem voor gaat gebruiken. In dit artikel lees je drie punten om rekening te houden bij de aanschaf van een Avant Loader.


Kies je model

Wist je dat de Avant Loaders in maar liefst acht verschillende series verkrijgbaar zijn? Dat betekent dat er altijd wel een aansluit op jouw wensen. Alle series maken gebruik van een brandstof. Wanneer je dit niet wil, kies dan voor de E-serie. Dit model rijdt volledig elektrisch en veroorzaakt geen geluidsoverlast. De hefhoogte van deze serie is 2,8 meter en het hefvermogen is 1350 kilogram!

“Er zijn acht verschillende Avant Loader series op de markt!”

Heb je toch liever een occasion Avant Loader die op brandstof rijdt, kies dan voor de R-, 200-, 400-, 500-, 600-, 700-, of 800-serie. De Avant 220 en 225 zijn de twee compactste modellen en de 860i is het krachtigste en grootste model. Tijdens het kiezen van deze modellen is het verstandig om te bekijken wat de hefhoogte en het hefvermogen is van de betreffende serie. Hierop kun je dan baseren welke serie geschikt is voor jou.

Kies de toebehoren die je nodig hebt

Er zijn meer dan 200 soorten toebehoren op de markt die je aan een Avant Loader kunt bevestigen. Het is goed om vooraf te weten te komen wat je nodig hebt. Niet alle toebehoren kunnen op alle modellen bevestigd worden. De toebehoren zijn aanbouwwerktuigen die jouw werkzaamheden kunnen verlichten. Bij WIVO verhuren wij ook aanbouwwerktuigen, handig voor als je zo’n aanbouwwerktuig maar één keer nodig hebt!

Avant pelikaanbak
Huur jouw toebehoren bij WIVO!

De winter staat bijna voor de deur en dan komen toebehoren zoals een sneeuwschuif of een zout- en zandstrooier goed van pas! Wanneer alles weer tot bloei komt na de winter kan een haagschaar goed van pas komen voor het bijwerken van de heg en in de zomer een grasmaaier met een opvangbak voor het maaien van gras. Na de zomer vallen de blaadjes weer van de bomen en kan een veegborstel met bak het zware werk voor jou uit handen nemen.

Kies de opties

Wanneer je kiest voor een nieuwe Avant Loader zijn er diverse opties die je toe kunt voegen aan de Loader. Als je kiest voor een occasion Avant Loader kan het zijn dat de vorige eigenaar er opties aan heeft laten toevoegen. Informeer jezelf hier goed over bij de aanschaf van een occasion Avant Loader. Sommige opties kunnen naast het gebruik van de aanbouwwerktuigen ook erg nuttig zijn voor het verlichten van bepaalde werkzaamheden.

“Laat jezelf goed informeren bij de aanschaf van een occasion Avant Loader over de opties!”

Sommige opties voor de Avant Loader kunnen ook later nog toegevoegd worden. Voorbeelden van die handige opties zijn een trekhaak, afdekhoezen, anti slip of een telescopische laadarm. De anti slip optie is voor elk model beschikbaar en zorgt voor een nog betere tractie in gladde omstandigheden. Je hebt met deze optie geen sneeuwkettingen of speciale banden meer nodig.

Kom naar WIVO

Ben jij opzoek naar een occasion Avant Loader? Kom dan naar WIVO Grashoek! Ons aanbod occasion Avant Loaders is ook te vinden op onze website. Als je interesse hebt in een van de occasion Avant Loaders dan kun je het beste even langskomen in onze showroom.

Wij helpen jou graag in de zoektocht naar jouw occasion Avant Loader!

WIVO Deurne en Grashoek


Volg ons op FacebookInstagram & LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Interesse of een vraag?

Laat hier je gegevens achter!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?