Drie tuinmachines van Husqvarna op een rijtje!

robotmaaier husqvarna

Het voorjaar breekt weer bijna aan en dat is hét moment om weer in je tuin aan de slag te gaan. Hoog tijd om eens enkele tuinmachines van Husqvarna op een rijtje te zetten. Je leest ze in dit artikel!


1. Husqvarna kettingzagen

Wij hebben een tal van kettingzagen van Husqvarna in ons assortiment. Of je de kettingzaag nu sporadisch gebruikt, regelmatig gebruikt of wanneer je professioneel gebruikmaakt van een kettingzaag, er zit voor iedereen wel een geschikte kettingzaag tussen.

Voor iedereen zit er wel een kettingzaag tussen!

Naast de kettingzagen met motor heeft Husqvarna ook verschillende modellen accukettingzagen. Zo heb je nu de T540i XP®. De indrukwekkende kracht van deze nieuwe kettingzaag is vergelijkbaar met alles wat een professionele 40cc op benzine kan bieden!

2. Husqvarna robotmaaiers

Al 25 jaar heeft Husqvarna ervaring met robotmaaiers en het beste van die 25 jaar vind je in de Husqvarna Automower® 400 serie, dit zijn absolute topklasse robotmaaiers. De Autmower 430X, 450X en 435X zijn uitgerust met het X-Line-pakket, inclusief Automower® Connect met GPS-diefstalregistratie, GPS-ondersteunde navigatie, LED-koplampen, rubberen voorbumper en X-Line design.

Robotmaaier Husqvarna
Bij WIVO ben je aan het juiste adres voor alle Husqvarna robotmaaiers!

Nieuw binnen deze serie zijn de 405X en 415X. De Automower® 405X heeft een werkgebied tot 600m2, kan hellingen aan tot 40% en beschikt over de Automower® Connect. De Automower® 415X heeft een werkgebied tot maar liefst 1500m2, kan hellingen aan tot 40% en beschikt over de Automower® Connect!

3. Husqvarna hogedrukreinigers

De hogedrukreinigers van Husqvarna bieden alle kwaliteit en intuïtieve bediening die je mag verwachten. Alle modellen zijn geoptimaliseerd om maximaal te presteren en ontworpen voor een geweldige gebruikerservaring. Zo zijn de hogedrukreinigers voorzien van lange slanglengtes, snelle verbindingen en draaifuncties die voorkomen dat de slang in de war raakt.

De Husqvarna hogedrukreinigers zijn perfect om jouw terras een frisse look te geven!

Hogedrukreinigers zijn er in verschillende series met ieder zo zijn eigen modellen. Welk model het beste bij jou past hangt natuurlijk af van een aantal factoren. Wanneer je veel gebruik maakt van een hogedrukreiniger of wanneer je grote oppervlakken dient schoon te spuiten, dan kies je natuurlijk voor een model met betere prestaties. Benieuwd welke het beste past bij jouw situatie? Neem dan contact met ons op!

WIVO


Bij WIVO hebben we alle Husqvarna tuinmachines in het assortiment. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en volg ons op Facebook, Instagram & LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Interesse of een vraag?

Laat hier je gegevens achter!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?