Nu verkrijgbaar: de nieuwe STIHL accugrasmaaiers!

De nieuwe accugrasmaaiers van STIHL kunnen zich dankzij hun varioaandrijving aanpassen aan elk soort terrein! Of je nu een heuvelachtige tuin hebt of verschillende grashoogtes, geen enkel probleem. In dit artikel gaan wij in op verschillende typen accugrasmaaiers!


STIHL Accugrasmaaier RMA 448 PV

De accugrasmaaier RMA 448 PV van STIHL is erg krachtig. Met een snijbreedte van 46 centimeter is deze accugrasmaaier geschikt voor middelgrote gazons. De varioaandrijving zorgt ervoor dat de accugrasmaaier zich kan aanpassen aan elk soort terrein én een constante rijsnelheid heeft. Wanneer de eerste accu van de accugrasmaaier ontladen is, schakelt de grasmaaier automatisch over op de meegeleverde tweede accu.

STIHL Accugrasmaaiers RMA 448 PV
De accugrasmaaier kan zich dankzij de varioaandrijving aanpassen aan elk soort terrein!

Door de meest optimale windvleugelmessen in combinatie met de automatische toerentalregeling wordt een langere acculooptijd gegarandeerd! Ook beschikt deze accugrasmaaier over een opklapbare opvangbak, zodat je het na het maaien niet meer alles zelf bij elkaar hoeft te harken. De comfortabele monostuur die op de nieuwe accugrasmaaiers van STIHL zitten zorgen voor het werken met optimaal comfort!

STIHL Accugrasmaaier RMA 443 PV

De RMA 443 PV accugrasmaaier van STIHL is een veelzijdige accugrasmaaier! Ook deze accugrasmaaier beschikt over de varioaandrijving. Daarnaast heeft deze grasmaaier een snijbreedte van 41 centimeter en kan dus op veel verschillende terreinen gebruikt worden. Een grote opvangbak is één van de handige functies die deze accugrasmaaier van STIHL heeft, een echte allrounder dus!

STIHL Accugrasmaaiers RMA 443 PV
De RMA 443 PV accugrasmaaier is een echte allrounder!

Tijdens het gebruik van deze accugrasmaaier zul je de buren niet storen, want deze grasmaaier is stil én ook nog eens milieuvriendelijk. Ervaar met deze accugrasmaaier een hoge mate van comfort dankzij de opklapbare opvangbak, het comfortstuur en de snijhoogteversnelling! Net zoals bij het voorgaande model biedt deze accugrasmaaier ook de mogelijkheid om te schakelen tussen de twee accu’s. Deze hoef je dan niet meer handmatig te vervangen, super handig toch? Ook deze maaier is uitermate geschikt voor middelgrote tuinen.

STIHL Accumulchmaaier RMA 2 RPV

Ook heeft STIHL naast de accugrasmaaiers een mulchmaaier uitgebracht! Super handig, dat betekent namelijk dat de opvangbak niet meer geleegd hoeft te worden. Het gemaaide gras wordt dan fijn versnipperd en uitgestrooid tijdens het maaien over het gazon. De snippers dienen als natuurlijke meststof voor het gazon. Zo bespaar je ook weer geld op het kopen van mest voor het gazon.

STIHL Accumulchmaaier RMA 2 RPV
Met een mulchmaaier wordt het gazon automatisch bemest én hoeft de opvangbak niet meer geleegd te worden!

Deze mulchmaaier heeft een snijbreedte van 46 centimeter. Ook heeft deze maaier een variabele aandrijving. Door deze aandrijving spaart het de krachten van de gebruiker! Deze mulchmaaier heeft een langere acculooptijd, zodat gazons tot wel 510m2 geen enkel probleem zijn. Wanneer de eerste accu leeg is wordt er automatisch overgeschakeld naar de tweede meegeleverde accu.

Modulair accusysteem

De nodige energie voor deze accugrasmaaiers wordt geleverd door de krachtige Lithium-Ion accu van 36 Volt van het AP systeem. Niet alleen de accugrasmaaiers beschikken over dit systeem, ook twintig andere machines van STIHL. De accu’s kunnen gebruikt worden voor alle machines die dit systeem hebben. Beschik je zelf over meer machines dan kun je de accu’s opnieuw gebruiken, erg handig dus!

stihl accu SP 100
Wanneer je beschikt over meerdere machines met het AP systeem kun je de accu’s ook daarvoor gebruiken!

WIVO Deurne & Grashoek


Volg ons op FacebookInstagram & LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Interesse of een vraag?

Laat hier je gegevens achter!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?