Vier Avant shovels op een rijtje!

Avant loaders verhuur

Avant shovels, ook wel knikladers, zijn erg handig in gebruik. De shovels kunnen het werk een stuk aangenamer maken én een stuk vergemakkelijken. De vraag blijft altijd, welke past bij jou? In dit artikel gaan we in op vier interessante series van de Avant shovels!


400-serie

De shovels uit de Avant 400-serie zijn inzetbaar op plaatsen met een smalle doorgang. Ondanks de compacte afmetingen van deze shovel is het hefvermogen uitstekend, deze is namelijk 550 kilo. De draaicirkel van deze serie is minder dan twee meter en draait dus bijna op zijn plaats rond, handig voor in kleine ruimtes!

Ondanks de compacte afmetingen is het hefvermogen van de shovels uit de 400-serie zijn uitstekend.

De totale breedte van deze shovel kan zelfs naar 93 centimeter gebracht worden. Wanneer je een telescopische arm nodig hebt is dat ook een optie bij de shovels in deze serie. De shovels uit de 400-serie zijn perfect voor de aanleg van tuinen, transport, landbouw of grondverzet. Daarnaast zijn deze loaders krachtig genoeg voor de meeste toebehoren.

600-serie

Wanneer jij op zoek bent naar een échte allrounder, ga dan voor de shovels uit de 600-serie van Avant. De 600-serie is zeer populair voor tuinaanleg, landbouw, paardensector, grondwerken en de bouw. Deze shovels combineren professionele hydraulische functies, kracht en hefvermogen. Het hefvermogen van deze loader is 1,1 ton, zeer geschikt voor verschillende taken dus. Daarnaast drijft de krachtige hydraulische hulp bijna alle toebehoren aan. De loaders zijn makkelijk te transporteren met bijvoorbeeld een aanhanger of bestelwagen.

Avant loader 600-serie
De 600-serie van Avant is een echte allrounder!

De 600-serie is standaard voorzien van een telescopische arm. De bediening hiervan is zeer eenvoudig en de til- en reikhoogte zijn uitstekend. Daarnaast beschikt deze serie over stabiliteit én uitstekende visibiliteit, dit wordt erg gewaardeerd door bestuurders. Daarnaast is er een uitgebreide reeks aan opties die toegepast kunnen worden bij deze shovels.  

800-serie

Wanneer je echt een krachtige Avant shovel nodig hebt zijn de loaders uit de 800-serie perfect. De loaders uit de 800-serie hebben een groter hefvermogen en een hogere hefhoogte dan welke loader dan ook. Zo kan de Avant 860i zware pallets tillen, dit model heeft namelijk een hefvermogen van 1,9 ton. Hoewel deze loaders de grootste Avant shovels zijn, zijn ze toch compact genoeg om te werken op plekken waar geen plaats is voor grote knikladers.

De 860i loader van Avant heeft een hefvermogen van maar liefst 1,9 ton!

De 800-serie heeft een standaard ROPS/FOBS cabine, maar deze kan ook vervangen worden door een GT cabine. De GT cabine is een moderne, geluidsgeïsoleerde en vibratiegeïsoleerde comfortzone voor de bestuurder. De cabine kan hiermee uitgerust worden met airco, een stoel met luchtvering en bijvoorbeeld een bluetooth radio. 

E-serie

Avant is het eerste merk dat een elektrisch aangedreven shovel op de markt heeft gebracht. Een elektrisch aangedreven shovel is erg handig voor het gebruik in binnen ruimtes met beperkte ventilatie of in ruimtes waar strikte geluidsnormen van toepassing zijn. De E-serie heeft geen uitstoot, dat is ook de reden dat je hem goed binnen kunt gebruiken. Ondanks dat deze loader aangedreven wordt door elektriciteit, is hij toch even krachtig als shovels uit de 500-serie van Avant!

Avant E-serie
Gebruik de E-serie in ruimtes waar geluidsnormen van toepassing zijn!

De E-serie bestaat uit twee volledig elektrisch aangedreven modellen, de E5 en E6. Het E5 model kan via een stopcontact volledig opgeladen worden in vijf uur. Met een volle batterij kun je weer één à twee uur aan het werk. De E6 shovel van Avant kan worden opgeladen in iets meer dan één uur en daar kun je tussen de twee en vier uur mee rijden. De korte oplaadtijd van deze shovel zorgt ervoor dat jij met gemak de gehele werkdag gebruik kunt maken van deze loader.

WIVO Beregening & Tuinmachines


Volg ons op FacebookInstagram & LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Interesse of een vraag?

Laat hier je gegevens achter!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Bestel direct jouw graszoden

Hoeveel m2 wens je te bestellen? *
Ik wil de graszoden *
Op welke datum wil je de graszoden ontvangen?
Email *
Naam *
Telefoonnummer
Plaats *
Postcode *
Straat *
Huisnummer *

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?