Vier STIHL producten op een rijtje én KORTING op kettingzagen!

Showroom stihl producten

WIVO is al geruime tijd dealer van STIHL en dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor alle STIHL producten die er zijn! In dit artikel zetten we er enkele op een rijtje en vind je korting op de STIHL kettingzagen.


STIHL Kettingzagen

Of je nu een particuliere gebruiker, houthakker, tuinaanlegger of boomverzorger bent, binnen het assortiment van STIHL vind je altijd wel een kettingzaag geschikt voor jouw situatie. Een kettingzaag is erg handig bij het snoeien van dikke takken en bomen. Bij ons vind je kettingzagen die werken op een accu, benzine of elektriciteit. Hoe zwaarder de motor van een kettingzaag is, hoe makkelijker takken doorgezaagd kunnen worden. Daarnaast is het handig de lengte van het zaagblad aan te passen op de dikte van takken.

“Een kettingzaag is in staat om door veel verschillende soorten houten heen te zagen door zijn krachtige zaag.”

Ben jij nog op zoek naar een kettingzaag? Grijp dan nu je kans, want STIHL heeft op dit moment verschillende kettingzagen in de aanbieding. Zo schaf je de STIHL MS 180 nu tijdelijk aan voor maar €229,00! Deze zaag is een prima instapmodel voor het zagen van haardhout.

Grijp nu je kans om extra voordelig jouw kettingzaag aan te schaffen!

STIHL Robotmaaiers

Dag en nacht, ongeacht de werkzaamheden, een robotmaaier gaat altijd door met het werk. Daardoor kunt u zich richten op belangrijke en leuke dingen en kunt u genieten van een prachtig, perfect gemaaid gazon. De STIHL robotmaaiers zijn er voor vrijwel alle gazonoppervlakken. Zo zit er voor iedere tuin wel een geschikte robotmaaier bij!

Een maairobot is perfect voor het maaien van het gazon!

Bij het instellen van de robotmaaier is het van belang dat je de robotmaaier van tevoren goed instelt. Hierdoor weet de robotmaaier welk gebied er gemaaid moet worden. Hoe dit precies in zijn werk gaat lees je hier. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook de robotmaaier installeren en onderhouden, neem hiervoor contact met ons op!

stihl robotmaaier gazon
Wanneer de accu van een robotmaaier bijna leeg is, keert deze vanzelf terug naar het laadstation!

STIHL Heggenscharen

Een heggenschaar kan goed helpen bij het onderhouden van de heg. De STIHL heggenscharen zijn verkrijgbaar met een elektrische, benzine of accuaandrijving. Een elektrische heggenschaar en een accu heggenschaar zijn vooral geschikt voor een kleine tot middelgrote heg. Een accu heggenschaar is draadloos waardoor je zonder problemen overal in je tuin kan komen. Een benzine heggenschaar kan het beste gebruikt worden bij grotere heggen. Daarnaast is een heggenschaar op steel handig om ook de bovenkant van de heg strak bij te werken.

“De heggenscharen zijn verkrijgbaar met een elektrische, benzine of accuaandrijving.”

Tip: na het gebruik van een heggenschaar is het nodig om hem goed schoon en droog te maken. Als je dit niet doet kan hij bot worden en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Op deze manier heb je het langst plezier van de heggenschaar.

STIHL Bladblazers en bladzuigers

Handig zo’n bladblazer! Vooral als je gemakkelijk blad, snoeiafval en takjes bij elkaar wil krijgen. De STIHL bladblazers zijn verkrijgbaar met een elektrische, benzine of accuaandrijving. Het voordeel van een bladblazer die op een accu werkt is dat je veel bewegingsvrijheid hebt in de tuin terwijl een elektrische aandrijving dit juist beperkt door de stroomvoorziening. Een bladblazer op accu of elektriciteit is meer geschikt voor een kleine tot middelgrote tuin en een op benzine is meer geschikt voor een grote tuin.

De bladblazers van STIHL zijn er in verschillende soorten en maten!

Naast bladblazers zijn er ook diverse bladzuigers, deze hebben ook een versnipperfunctie. De bladzuigers verslinden de bladeren en het snoei- en maaiafval zodat het weer te gebruiken is als compost.

“Bladzuigers hebben ook een versnipperfunctie!”

WIVO


Weet je niet precies welke modellen van STIHL het beste passen bij jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies!

Interesse of een vraag?

Laat hier je gegevens achter!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?