Vier tuinmachines van STIHL op een rijtje!

Showroom stihl producten

Bij WIVO hebben we een breed scala aan handige tuinmachines van het merk STIHL. Van robotmaaier tot bladzuigers en van kettingzagen tot heggenscharen. Allemaal handige machines om het werk in de tuin een stukje makkelijker te maken. In dit artikel hebben wij vier van deze STIHL tuinmachines op een rijtje gezet!


Robotmaaiers

Van het merk STIHL hebben wij diverse soorten robotmaaiers. Een robotmaaier is erg handig wanneer je zelf geen omkijken meer wil hebben naar het gazon in de zomer. Je stelt hem eenvoudig in op de manier zoals jij dat wil en hij doet al het werk automatisch voor je. Zelfs als je niet thuis bent gaat de robotmaaier aan het werk, een heel erg handige én efficiënte tuinmachine dus!

stihl robotmaaier gazon
De robotmaaiers van STIHL houden het gazon in een perfecte conditie!

Wanneer de accu van de robotmaaier bijna leeg is, gaat de robotmaaier automatisch terug naar het laadstation. De robotmaaier wordt hier opgeladen en is vervolgens weer klaar voor een volgende keer. Zo blijft het gazon goed onderhouden. De robotmaaier doet er enkele uren over, afhankelijk van de grootte van het gazon, maar daarna kun je weer optimaal en onbeperkt gebruikmaken van het gazon.

Bladzuigers & bladblazers

Ook bladzuigers en bladblazers hebben we binnen het STIHL assortiment. Bladzuigers én bladblazers zijn erg handig en goed te gebruiken op wat voor een terrein dan ook. Of je er nu een nodig hebt voor je tuin of voor je bedrijf om de parkeerplaats bladvrij te maken, een bladzuiger of bladblazer komt altijd van pas. Niet alleen blad kan opgeruimd worden met een bladblazer, ook afval en gras kunnen eenvoudig met deze machine bij elkaar geblazen worden.

stihl bladblazer
Bladzuigers of bladblazers zijn goed te gebruiken op verschillende terreinen!

In een recordtempo heb jij een terrein ontruimt met behulp van zo’n bladzuiger of bladblazer. De bladzuigers van het merk STIHL kunnen gemakkelijk maai- en snoeiafval verslinden. Dit afval wordt fijn gemalen zodat het gebruikt kan worden voor mulching of als compost. Zo heb je nog iets aan het afval en daarnaast is het goed voor planten en het milieu!

Kettingzagen

Het is geen toeval dat STIHL het meest verkochte merk is op het gebied van kettingzagen. Dankzij de jarenlange ervaring hebben de kettingzagen van STIHL een uitstekend vermogen, kennis én uitmuntendheid. De benzinekettingzagen zorgen ervoor dat jij snel en makkelijk aan het werk kunt gaan. De hoogstaande technologie én de kwaliteit die geen ander merk kan evenaren zorgen hiervoor.

De kettingzagen van STIHL hebben een uitstekende kwaliteit!

Om jouw werk met plezier uit te kunnen voeren hebben we de kettingzagen aangepast naar al de vereisten die komen kijken bij het kettingzagen. Daarnaast maakt het soort werk of de omstandigheden hiervan niet uit. Door de verschillende soorten STIHL kettingzagen zit er altijd wel eentje bij die past bij jouw werkzaamheden past. Dus of je nou een landbouwer, houthakker, tuinaanlegger, particuliere gebruiker óf een boomverzorger bent, wij hebben altijd een kettingzaag die bij jou past en bij jouw wensen aansluit.

Heggenscharen

Wat voor een haag je ook in de tuin hebt staan, de heggenscharen en haagscharen van STIHL zijn perfect om de hagen te onderhouden. Heggenscharen met steel zijn erg handig bij de onderhoud van hoge en brede hagen, zo kom je gemakkelijk overal bij en heb je geen ladders of steigers meer nodig.

STIHL heggenscharen zijn verkrijgbaar met benzine, elektrische of een accuaandrijving. Omdat deze heggenscharen of haagscharen steeds meegaan met de techniek beschik jij over de beste heggenschaar die er op de markt is. Met deze uitmuntende heggenschaar is het resultaat altijd optimaal.

WIVO Deurne & Grashoek


Volg ons op FacebookInstagram & LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Interesse of een vraag?

Laat hier je gegevens achter!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?