Vier veelgestelde vragen over de Avant Loader!

Er zijn verschillende modellen met verschillende opties bij de Avant Loader. Het kan daarom soms best een lastige keus zijn welk model het meest geschikt is voor jou. In dit artikel beantwoorden wij daarom een aantal veelgestelde vragen over de Avant Loader!


Welke modellen heeft Avant?

De Avant Loader kent veel verschillende modellen, de R-serie, 200-, 400-, 500-, 600-, 700- én 800-serie. De Avant Loaders 220 én 225 zijn de kleinste modellen van Avant. Ondanks het formaat zijn ze toch erg krachtig. De hefhoogte van deze modellen zijn 1,4 meter. De Avant Loader 860i is het grootste en krachtigste model van Avant. De hefhoogte van dit model is maar liefst 3,5 meter, erg handig als je een hoog hefhoogte nodig hebt! De hefhoogte kan ook een factor zijn in de beslissing voor de meest geschikte loader.

Avant loader 225
Hoewel de modellen uit de 200-serie de kleinste loaders zijn, zijn ze toch erg krachtig!

Ook het hefvermogen van de loaders kan belangrijk zijn in de beslissing van de meest passende Avant Loader. De 860i heeft dan ook een hefvermogen van 1900 kilo, dit is de grootste loader met de hoogste hefhoogte en het hoogste hefvermogen! De 200-serie, de kleinste loader, heeft een hefvermogen van 350 kilo. De andere series zitten tussen deze twee series in qua hefhoogte en hefvermogen.

Heeft Avant ook een elektrisch model?

Avant heeft ook twee elektrische modellen in het assortiment, namelijk de Avant e5 én e6! Wanneer je in een omgeving werkt waar je zo min mogelijk geluidsoverlast wil veroorzaken zij deze modellen ideaal. Uiteraard hebben deze modellen geen uitstoot, waardoor ze beter zijn voor het milieu dan de andere Avant modellen. De hefhoogte van deze modellen is 2,8 meter met een hefvermogen van 760 of 900 kilo. Ookal zijn deze modellen elektrisch aangedreven, zij bieden dezelfde kracht als de modellen uit de 500-serie die op brandstof rijden.

Avant E-serie
De modellen uit de e-serie hebben geen uitstoot en zijn dus goed voor het milieu!

Beide modellen kunnen waar een stopcontact aanwezig is opgeladen worden. De E5 beschikt over een onderhoudsvrije AGM batterij die binnen vijf uur volledig opgeladen is om er tussen de één à twee uur mee te werken. De E6 heeft een lithium-ion batterij. Deze batterij kan worden opgeladen in iets meer dan een uur, met deze batterij kan er tussen de twee en vier uur werk verricht worden.

Wat zijn de opties bij een Avant Loader?

Voor de Avant Loader zijn er veel opties, deze opties kunnen gemonteerd worden vóór de aankoop, maar er zijn ook opties die later toegevoegd kunnen worden! Afhankelijk van de mogelijkheden die nodig zijn voor de werkzaamheden die je uit moet voeren, kunnen er opties toegevoegd worden. Op deze manier wordt het werken een stuk makkelijker en fijner! Een voorbeeld van de opties zijn de telescopische laadarm, een trekhaak, afdekhoezen en anti-slip.

“De telescopische laadarm zit standaard op een aantal modellen!”

De hiervoor genoemde anti-slip optie is voor elk model beschikbaar. Met gladde omstandigheden kan de Loader beter zijn werk verrichten met deze optie en heeft hij een betere tractie. Met deze optie heb je geen sneeuwkettingen of speciale banden nodig. De modellen in de 300- en 400-serie kunnen uitgebreid worden met een telescopische laadarm. Daarnaast zijn er modellen die al standaard over deze optie beschikken, namelijk de modellen uit de de 500-, 700-, 800- en e-serie. Een trekhaak is alleen standaard bij de 200-serie. De rest van de modellen heeft geen trekhaak, dit kan dus wel als optie toegevoegd worden aan de loader.

Welke aanbouwwerktuigen zijn er te koppelen aan een Avant Loader?

Voor de Avant Loader zijn er meer dan tweehonderd aanbouwwerktuigen! Voor verschillende seizoenen zijn er altijd wel een aanbouwwerktuig die jij kunt gebruiken voor jouw werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden een stuk makkelijker gemaakt met een van deze aanbouwwerktuigen. Om een keuze te maken voor een bepaald model Avant Loader is het verstandig om rekening te houden bij welk model loader de aanbouwwerktuigen passen die jij nodig hebt.

Avant aanbouwwerktuig
Bekijk voor de aanschaf van een Avant Loader of de toebehoren die je nodig hebt wel passen op de loader die je aan wil schaffen!

We zitten nu in het zomerseizoen, dat betekent dat een grasmaaier nu goed van pas komt! Het gras moet weer volop gemaaid worden en een grasmaaier mét opvangbak is de ultieme uitkomst in dit seizoen. In de herfst is een veegborstel met bak weer ideaal, hiermee veeg je de gevallen blaadjes makkelijk op. Wanneer het sneeuwt in de winter komt een zout- en/of zandstrooier goed van pas én een sneeuwschuif voor het sneeuwvrij maken van de weg. Vervolgens in de lente, wanneer alle planten weer tot bloei komen, is een haagschaar een makkelijke uitkomst voor het snoeien van hagen.

WIVO Deurne & Grashoek


Volg ons op FacebookInstagram & LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Interesse of een vraag?

Laat hier je gegevens achter!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Bestel direct jouw graszoden

Hoeveel m2 wens je te bestellen? *
Ik wil de graszoden *
Op welke datum wil je de graszoden ontvangen?
Email *
Naam *
Telefoonnummer
Plaats *
Postcode *
Straat *
Huisnummer *

Aanvraag verhuur

1
Verhuur
2
Kies je machine
3
Datum en tijd
4
Jouw gegevens

Het reserveren van machines

Fijn dat je ervoor kiest om bij ons een machine te huren! Het is belangrijk dat je een aantal dagen van te voren de machine op jouw naam laat reserveren. Zo creeëren we een beter overzicht over de beschikbaarheden van de machines, voor jou als klant, maar ook voor ons zelf.

Met het invullen van dit formulier doe je een aanvraag voor het reserveren van één of meerdere machines. LET OP: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve reservering. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor de bevestiging. Het kan wel eens voorkomen dat een machine niet meer beschikbaar is.

Lees ook onze verhuurvoorwaarde

Kies je machine

Onze transporttarieven:
Binnen 20km = €65,-
Overige plaatsen = €105,-

Levering *

Indien wij de machine dienen af te leveren, hieronder graag het afleveradres vermelden.

Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Datum ophalen / leveren *
Datum terugbrengen / laten ophalen *
Naam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Email *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Opmerking

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?