Vijf aanbouwwerktuigen voor een Avant loader op een rijtje!

Avant aanbouwwerktuig bezem

Moet je veel werkzaamheden verrichten in jouw tuin? Geen zorgen, een Avant loader staat altijd voor je klaar om deze werkzaamheden te verlichten. Of je nou materiaal moet verplaatsen of transporteren, de Avant loader biedt een tal van mogelijkheden. In dit artikel hebben we vijf Avant aanbouwwerktuigen op een rijtje gezet die goed van pas kunnen komen.


Avant Volumebak

Heb je hulp nodig bij het verplaatsen van lichte materialen zoals mest of zaagmeel? Een Avant loader in combinatie met de volumebak kan dan erg van pas komen! Met een volumebak kun je grote volumes licht materiaal in een mum van tijd verplaatsen.

Avant aanbouwwerktuig
De Avant Volumebak maakt het verplaatsen van lichte materialen zeer eenvoudig!

De bak heeft een hoge achterkant waardoor er geen materiaal over de achterkant valt. Daarnaast heeft de bak geen versterkingsplaten aan de binnenkant waardoor je makkelijk de bak volledig kunt legen. Is de volumebak nu net wat je nodig hebt, dan komt dat goed uit. Als je een Avant loader bij ons huurt, dan krijg je de volumebak er gratis bij!

Avant Bezem

De Avant Bezem is een professionele borstel die zowel elektrisch als manueel aangedreven kan worden. Deze borstels zijn speciaal ontworpen voor het schoonvegen van grote oppervlakken waarbij opvang geen noodzaak is.

Met de Avant Bezem maak je grote oppervlakken snel en efficiënt schoon!

De bezem zorgt voor een uitstekend resultaat dankzij de grote verticale bewegingen van de borstel. Heb je de bezem even niet meer nodig? Geen probleem! Deze bezem heeft uitschuifbare steunpunten, welke ervoor zorgen dat de nylonborstel niet beschadigd raakt tijdens het stallen van de Avant loader.

Avant Pelikaanbak

De Avant Pelikaanbak is een combinatie van een normale grondbak en een hydraulische grijper. Deze bak biedt daarom de ultieme oplossing voor het transporteren en laden van takken, mest of stro! Naast het grijpen van materialen kan deze bak natuurlijk ook gebruikt worden als een normale bak. Of je nou hulp nodig hebt met werkzaamheden in de tuin of in jouw bedrijfsloods, bij WIVO kun je terecht voor deze handige pelikaanbak.

Avant loader pelikaanbak
Voor het gebruik in paardenstallen is de pelikaanbak een goede optie!

Avant Overtopfrees

Moet je het gazon zaaiklar maken, of moet jouw grond bewerkt worden? Dan is de Avant Overtopfrees hét aanbouwwerktuig voor de Avant loader om jou te helpen bij deze werkzaamheden. Deze frees beschikt over een hydraulische motor en een verticale nivelleerhark die puin en stenen tegenhoudt en begraaft. Een afgewerkt zaaibed heeft op deze manier een goede doorgang. De gebogen bladen zorgen voor het zo goed mogelijk frezen van de grond. Via de achterste veldrol is de diepte van de frees traploos instelbaar.

De Avant Overtopfrees aan het werk!

Avant Haagschaar

De Avant haagschaar biedt voor zowel heggen als slootkanten een oplossing. Met deze haagschaar kun je heel eenvoudig het gras maaien of de heg snoeien. De schaar wordt bevestigd aan de rechterkant van een Avant loader. De maaihoek kan zowel manueel als elektrisch worden ingesteld. Vanwege de gunstige maaihoek is het maaien op hellingen geen enkel probleem. Om het zo veilig mogelijk te houden zal de maaibalk automatisch stoppen wanneer deze een obstakel raakt. Wil jij het gras of de heg zo efficiënt en veilig mogelijk maaien of snoeien, dan ben je bij WIVO aan het juiste adres voor de Avant Haagschaar!

Avant Haagschaar
Met de Avant Haagschaar maai je eenvoudig de slootkanten bij!

WIVO


Benieuwd naar alle Avant aanbouwwerktuigen die wij verhuren? Bekijk dan onze verhuurpagina, neem contact met ons op, of vul hier het reserververingsformulier in om direct te reserveren.


Benieuwd naar de mogelijkheden om een Avant loader met aanbouwwerktuigen te kopen? Neem dan contact op met onze vestiging in Grashoek!

WIVO Grashoek

(077) 308 2540
info@wivograshoek.nl
Helenaveenseweg 13, Grashoek

Contactpersoon

Patrick Janssen

Interesse of een vraag?

Laat hier je gegevens achter!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?