WIVO: dé Husqvarna dealer in Deurne!

Bij WIVO Deurne en Grashoek verkopen wij alle machines van het betrouwbare merk Husqvarna. Gebruik bijvoorbeeld de Husqvarna Automowers, zodat je zelf niet meer hoeft te maaien. Naast de robotmaaiers lichten we in dit artikel de kettingzagen, bladblazers en heggenscharen van Husqvarna toe. Lees snel verder!


Heggenscharen

De heggenscharen van Husqvarna zijn ideaal om te gebruiken in de tuin. Of de tuin nu beschikt over een grote of kleine haag, er is altijd een heggenschaar die aansluit bij jouw wensen. Een Husqvarna heggenschaar levert uitstekende prestaties én je kunt extra lang doorwerken dankzij de krachtige accu. Een ander voordeel van de heggenscharen is dat ze stil én lichtgewicht zijn. Daarnaast is de achterste handgreep verstelbaar, hierdoor is het gemakkelijker om de bovenkant en zijkanten van de haag te knippen. Het werk wordt minder vermoeiend doordat de machine verstelbaar is naar jouw wensen.

“De Husqvarna heggenscharen zijn licht van gewicht!”

De Husqvarna heggenscharen zijn voorzien van een stopknop. Deze stopknop heeft ook een automatische terugkeerfunctie, dit betekent dat de machine automatisch terugkeert naar de startpositie als de machine wordt uitgeschakeld. Husqvarna heeft veel aandacht besteed aan de ergonomische details van de heggenscharen om jouw werkzaamheden zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Kettingzagen

Husqvarna heeft voor zowel particulieren als professionals verschillende modellen kettingzagen. Daarnaast hebben zij benzine en accu kettingzagen. Door het ‘low vibe’ systeem in de door benzine aangedreven kettingzagen worden trillingen gedempt, waardoor het werkcomfort verhoogd wordt. Elke zaag wordt geleverd met een standaard formaat zaagblad van 33 tot en met 70 centimeter, maar ook groter is mogelijk.

heggenschaar husqvarna
Het ‘low vibe’ systeem in de benzine kettingzagen zorgt ervoor dat de trillingen gedempt worden!

De Husqvarna kettingzaag met accu is net zo krachtig als de kettingzaag op benzine. De accu kettingschaar heeft een speciale ‘savE’ functie, door deze functie werk je langer op één accu. Een ander voordeel van de kettingzaag op accu is dat je meerdere machines kunt laten werken op één accu. De accu van de kettingzaag kun je bijvoorbeeld combineren met een Husqvarna bladblazer!

Bladblazers

De serie bladblazers van Husqvarna bestaat uit ruggedragen en handgedragen bladblazers. Deze bladblazers hebben slimme en praktische functies. Daarnaast zijn ze allemaal ergonomisch ontworpen, hebben ze een goede hantering en een hoogwaardige blaascapaciteit. Een accu bladblazer is nét zo efficiënt als een benzine aangedreven bladblazer. Een accu bladblazer kan buiten gebruikt worden, maar ook binnen in bijvoorbeeld een loods.

“Veel modellen hebben rubberen inzetstukken om te zorgen voor een comfortabele en stabiele grip.”

Zoals al eerder is benoemd zijn de bladblazers van Husqvarna ergonomisch ontworpen om blessures aan armen of rug te voorkomen. De hendel minimaliseert de trillingen en daarnaast is de hendel ook verstelbaar op de meeste ruggedragen bladblazers. Veel modellen hebben rubberen inzetstukken om te zorgen voor een comfortabele en stabiele grip. Het draagstel zorgt ervoor dat jouw lichaam minder belast wordt. Ook is de accu bladblazer van Husqvarna erg stil, zo hoef je niet bang te zijn dat je de buren stoort 😉

Robotmaaiers

Husqvarna robotmaaiers zijn een tijdbesparende oplossing in jouw tuin. De robotmaaier zorgt voor een goed onderhouden gazon, zonder dat je er zelf tijd en energie in hoeft te steken. De Husqvarna robotmaaiers zijn uitgerust met veel praktische functies. De robotmaaiers worden aangedreven met een accu welke via een laadstation wordt opgeladen. De robotmaaier beschikt over messen die het gras maaien naar de gewenste instellingen. Deze instellingen kun je zelf veranderen, zo is de maaihoogte aan te passen als dat wenselijk is.

robotmaaier husqvarna

*foto robotmaaier* ‘De robotmaaier wordt aangedreven met een accu!’

Een robotmaaier heeft een erg laag geluidsniveau van ongeveer 55 tot 65 decibel, dit verschilt per model. Deze handige maaiers zijn veel minder vervelend en een stuk aangenamer in het dagelijkse leven dan bijvoorbeeld een loopmaaier. Met name benzine loopmaaiers zijn erg luidruchtig tijdens het maaien. Nog een voordeel van een robotmaaier is dat hij uit zichzelf terugkeert naar het laadstation wanneer hij leeg is, je hebt er dus bijna geen werk aan.

Zelf aan de slag met één van de Husqvarna tuinmachines? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!


WIVO Deurne & Grashoek

Volg ons op FacebookInstagram & LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Interesse of een vraag?

Laat hier je gegevens achter!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plan vrijblijvend een adviesgesprek bij jou thuis.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?