Werken bij WIVO

Bij WIVO zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerd personeel dat aan de slag wil gaan voor onze vestigingen in Deurne en/of Grashoek! Benieuwd of wij de juiste vacature voor jou hebben? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden!

Werken in de buitendienst

Ben jij een monteur met elektro technische vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestigingen in Deurne en Grashoek zijn wij namelijk op zoek naar nieuwe monteurs die ons helpen in de buitendienst voor het installeren van pompen, beregeningsinstallaties en/of robotmaaiers.

Bijbaan bij WIVO

Wil jij op je vrije schooldagen of in de zaterdagen wat bijklussen om te sparen voor die nieuwe telefoon of een toffe vakantie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestigingen in Deurne en Grashoek zijn wij namelijk op zoek naar jonge talenten die willen helpen bij de aanleg van beregeningsinstallaties. Ervaring is niet nodig, want wij leren je de kneepjes van het vak!

"Het allermooiste aan mijn werk vind ik de tevredenheid van de klanten aan het einde van het project!"

Daan Manders

Medewerker buitendienst

Werken in de binnendienst

Ben jij de binnendienstmedewerker die wij zoeken? Wij zijn regelmatig op zoek naar verkoopspecialisten, magazijnmedewerkers en tekenaars. Past één van onderstaande vacatures bij jou? Solliciteer dan snel!

Erkend leerbedrijf

Zoek jij een leerzame en erkende stageplek?

Wivo Deurne en Wivo Grashoek zijn erkend als leerbedrijven voor een aantal opleidingen, zowel bol als bbl.

Aanvraag offerte Avant Loader

Naam*
Bedrijfsnaam
Email*
Telefoonnummer*
Voeg de gewenste extra opties toe.
Vragen/opmerkingen
Heb je een vraag?